Kingdom Under Fire II - Zaczynamy!

Po kliknięciu na ikonę setup,wyskakuje okono "Program KUF2Lunacher przestał działać"

Uruchom jako admin

Jest tak samo

Uruchom jako admin

Niestety ale to nie pomaga. Pierwsze co zrobiłem to właśnie próba uruchomienia jako administrator.

Dobra to jedziemy standardowym tokiem.

1. Admin nie pomaga

2. Teraz pobieramy do nowa

3. Patrzymy czy antywir się nie pluje o coś

4. Wyłączcie ile się da programów w tel może coś blokuje

Niestety w necie nie mogę znaleźć tego problemu. Jeśli coś ogarniecie dajcie tu znać.

Wielkie dzięki Aragmor, właśnie dostałem kluczyk na emaila :)

Kiedy jest open beta ?

nadal brak keya :< a wrzuciłem 2 maile

''Okay Every one Bad News i figured it out:
For the People running it for the first time If u get the error "stopped working" you wont be able to start the download because you are outside Asia mostly
For the ones that ran and downloaded You might need to use a VPN or a connection Inside Asia for the launcher to Run fine
Conclusion: The launcher Checks your IP address country, if its outside Asia or a certain country you cant play the game else you can play it as long as u are inside asia...''

Post jednego z użytkowników oficjalnego forum KUF2. Wygląda na to że rozwiązaniem problemu z launcherem, który objawiał się komunikatem ''program przestał działać'' jest używanie VPN z Chin, Korei, Tajlandii albo Rosji. Czyżby gra miała block IP? a może to tylko błąd i zostanie wkrótce naprawiony.

Coś jest nie teges bo grę odpaliłem raz i nie było problemu. Teraz odpalam i mam ten problem co wy. Coś tutaj nie gra i raczej nie jest to wina lokalizacji, Szczególnie dlatego, że klucze rozdawał Steparu a on ma publikę ogólnoświatową.

@Aktualizacja

Napisze do wydawcy w tej sprawie jutro. Problem z klientem mają gracze z wielu części świata. Mam nadzieję, że coś odpisze.

Czas startu Open Beta jest nieznany obecnie.

Poproszę o Klucz jeżeli ktoś ma. Mam bardzo dobrego kompa i chciał bym sobie sprawdzić tą gierkę :)

Nie wiem jak u was ale u mnie już nie ma tego "Program przestał działać.

Faktycznie. To musiał być problem z serwerem.

Też mam zamiar zagrać, przed chwilą dostałem keya.

Jednak było coś nie tak z serwerem. Dzisiaj mogę już instalować.

Pozdrawiam

Spis eventów i klucze do rozdania

http://aragmor.pl/2014/01/18/kingdom-under-fire-2-eventy-klucze-testow/

VI2riUKqPlrcnZz4Msqq Klucz jakby ktoś chciał.

Jeżeli nie możecie zdobyć klucz o możecie go dostać za zaproszenie 5 ludzi z FB ja tak zrobiłem i mam... A jeżeli boicie się znajomych to załóżcie sobie 5 dodatkowych kont .

Ja wpisałem Add me na ich fb i zaraz mnie ludzie dodawali, trwało to może z 2 min. zawsze można tych znajomych usunąć :)

trzeba sie rejestrować tym Mpassem tak? jako że dostałem 2 kody to wrzucam tutaj jeden bnK2tqrc1R2RoiJflg8Z miłej gry