To ja też oddam jeden jeżeli ktoś nie ma to proszę bardzo jGP14kWgpbafFnrciGlQ
Już jutro będzie można stworzyć postać
To ja też oddam jeden jeżeli ktoś nie ma to proszę bardzo jGP14kWgpbafFnrciGlQ
Już jutro będzie można stworzyć postać
Mam takie pytanko... Planuje ktoś ogarnąć jakiegoś TS'a albo coś żeby zebrać jakąś dobrą ekipe czy nie bardzo?
Możemy chyba użyć tego co ma wolftail obecnie. Nie powinno być z tym problemu.
właściwie to nie ogarniam tej gry bo na filmikach wszyscy sie jarają tym całym "battlefieldem" pierdyliardy jednostek na ekranie itp ale czy kuf2 ma jakieś miasta nacje coś takiego? chce sie dowiedzieć czy gra poza tymi bitwami oferuje coś więcej
ich strona jest dość uboga ,więcej dowiedziałem się z gry-online ;p
Na TSie macie już kanał KUF2.
Co do informacji o grze. Sam niewiele wiem. Tak naprawdę aktualne informacje będziemy mieli dopiero 23 stycznia.
No i jeszcze jedno. Rozesłałem klucze.
Więc tak jak ktoś napisał jutro można zrobić postać a 23 już grać?
Dokładnie
Uwaga to ważna informacja!
Właśnie przed chwilą (11:30 21 stycznia) poinformowano nas, że nie możemy grać w Kingdom Under Fire Experience Beta!
Czekamy na Closed Beta Test. Niestety nie ma jeszcze podanej daty startu.
Concerning this barrier that would not enable players to experience the game to its fullest and poor user experience is never our goal to achieve nor the developer Blueside as well, therefore we reluctantly made this decision whereby players out of SEA would not be able to participate in this EBT. For those out of SEA, please be patient and stay tuned for the CBT launch soon coming to your regions. you may follow closely on kuf BS fan page http://www.facebook.com/kingdomunderfireIIfor the upcoming CBT news updates.
Dokładnie, napisałem trochę wcześniej pod newsem. Będzie się to dało obejść poprzez proxy?
Pewnie się da, ale to SEA i użycie proxy da ci wysoki ping. Ogólnie fajnie, że po starcie eventu z tworzeniem postaci piszą ci coś w stylu "Sorki, ale jest was za dużo i gracze spoza SEA spadać."
@Aktualizacja
Ja już sam nie wiem co oni piszą. Dla jaj odpaliłem grę by zrobić fotkę komunikatu o blokadzie. Po dziesięciu minutach taki był efekt mojego logowania.
Logujesz się poprzez maila czy login?
@EDIT:
Nie ogarniam tego. Poprzednio miałem okienko z tekstem, że jestem poza regionem, a teraz znowu Log In nie reaguje... Przez WTFast też próbowałem, nie daje rady.
mi po wklepaniu maila i hasla nic sie nie dzieje, na zmienionym ip to samo, nie wiem jak ty wszedles w tworzenie postaci
Także stworzyłem postać. Być może tylko postraszyli słownie żeby ludzie sie porobili i nie wbijali.
Dla tych co nadal nie działa logowanie: usuńcie kuf2.exe i niech launcher pobierze jeszcze raz. 100% skuteczność.
Dla tych co nadal nie działa logowanie: usuńcie kuf2.exe i niech launcher pobierze jeszcze raz. 100% skuteczność.
Nie działa. Pewnie to zależy od geolokalizacji IP. Mam Neostrade i nie działa, pewnie ci którym działa mają innego providera.
Ja mam neostrade i mi wbiło, próbowałem co jakiś czas i mniej więcej za 8 razem weszło
hmm ja nic nie usuwałem a gre ściągałem wczoraj. teraz znowu mi coś ściąga
jak się połączyć za pomocą proxy bo wyskakuje ,że login server disconected out of area service
Coś nie dostaję ;/ ehh szkoda