Aj zabiłem kilka mobków i już się wyłączyło -.-
Kingdom Under Fire II - Zaczynamy!
ja zabilem bossa pobieglem kawalek i dc, nie da sie raczej tego normalnie przetestowac.
znowy aintance?
No niezbyt da się cokolwiek zrobić przy wysokim pingu wywala xd
Zas dc. No nieda sie grac.
jak mnie %$*@*#! to ^$&@$! DC
Przez to DC nic się nie da zrobić. Masakra. No nic login z tego dnia mam zaliczony do eventu. Jutro może będzie lepiej.
Tu daje info o eventach
http://aragmor.pl/2014/01/18/kingdom-under-fire-2-eventy-klucze-testow/
no niestety po zabiciu bossa i wejsciu na wiekszy teren tam gdzie jest ta armia wpada dc podczas walki, moj brat i 2 znajomych ma tak samo.
No cóż walić to. Ide grać w War Thunder na PS4.
Aj, gdyby tylko nie ten zakichany disconnect...
Przynajmniej można mniej więcej sprawdzić jak gra będzie wyglądać, no i zrobić postać.
Ciekawe, kiedy dadzą dokładniejsze informacje na temat bety dla EU.
Nosz kur......de ciągle DC pogram 5 min dc wejde dc no nie da się grać a taka fajna gra ;(
coz poradzic w cholere osob zapewne to sprawdza moze jutro bedzie lepie jxd
Podobno na cbt bedziemy mieli dostep, czyli nie bedzie blocka ip, mnie to tylko zdenerwowalo to, ze dali klucze wszystkim a 10 min po otwarciu tworzenia postaci napisali sobie, ze robia blocka ip dla ludzi spoza regionu sea, pozostaje tylko pytanie kiedy ta beta, bo mi kolejnego pol roku nie chce sie czekac.
Podobno w uas ma byc w wakacje juz nawet na PS4, wiec mysle ze niedlugo bedzie beta dla nas.
A kogo ja tu widzę, ha
Z tego co słyszę w domu to same problemy - a to znika postać, innym razem błąd, że ktoś jest połączony na tym IP, kolejnym razem disconnect po zabiciu bossa. Hehe.
Morph, konsole FTW
Zrobiłem postać, a postaci nie ma.
@edit
Jednak postać już jest.
@edit 2
Zabiłem te pierwsze mobki pojawił się boss i wywaliło.
A wystarczy tylko się zalogować i już zaliczy ?
Proxy, vpn, wtfast. wszystko wywala przy bossie.
Jutro zobaczymy. Dzisiaj już nie chce mi się dłubać przy tych połączeniach. Nic nie skutkuje.
no więc ta gra to tylko co-op?
Skąd mamy wiedzieć? Jak grało się przez pierwsze 5-10 minut a potem DISCONNECT...
Ewentualnie możesz po zagranicznych portalach poszukać, może na coś się natkniesz :>