Kingdom Under Fire II - Zaczynamy!

Nie, nie tylko Co-op. Jest też PvP, są Raidy itp.

@EDIT:

Właśnie czytam komentarze na fb i parę osób pisze, że jeśli mamy "5 min disconnected" wystarczy zrobić grę w oknie. Goście poza SEA. Warto jutro spróbować ^^

Nie rozumiem.. Aktualizowało się do 10004.. nagle z 1004 aktualizuje się do 10003.. teraz znowu z 10003 do 10004.. O co kaman? :D

Potrzebuję jakiegoś info po pojawieniu się Start Button gdy klikam nic się nie uruchamia po chwili znowu włączam launcher i znowu aktualizuje aktualnie z 10003 ->10004 (posiadam win8x64) czy ktoś miał takie przygody?

ma ktos moze 2 kluczyki ? bo staralem sie dostac wypelnilem cos mialem 90/90 i kluczyka nie widac :(

warn_ico.png
Uważaj, bo robisz dp ~ NS

dobra udało się uruchomić grę ale tylko do ekranu logowania prawidłowo wpisuje pasy nawet je wklejałem konto oczywiście posiada klucz ale klikam w log in jak opętany i nic WTF?

Crono, spróbuj jutro tak od 11..

No fajnie ja nie zasnę jak w to nie zagram ale musi być przecież ktoś kto gra:d

Gra... Od 11 do 17 (Chyba) Inaczej nie pograsz.

Aha no to trudno skoro tak to zobaczymy czym mnie kuf jutro zaskoczy

Dear Generals,

Thank you for participating our 1st day of Experience Beta Test! We understand that there were some technical issues and bugs occurred, we have identified some of them and there will be patch updates tomorrow to fix these issues.

We appreciate your effort made in this test and we value your feedback very much so that we could resolve the bugs occurred before we bring you the REAL thing!

See you guys tomorrow, 18:00(GMT+8) ~!

Info z oficjalnego facebooka, miejmy nadzieję ze jutro już pogramy spokojnie bez DC :)

ale jest jakieś expienie jakieś misato jakieś sklepy craft itp?

ale jest jakieś expienie jakieś misato jakieś sklepy craft itp?

Nie wiemy XD Ciągle wywalało dc więc nikt nie wyszedł z tutoriala, expienie jest napewno, crafting podejrzewam że też bo wypadały jakieś itemy z mobków.

Więc rozumiem że NIKT nie ma szansy narazie pograć dłużej niż 5 min bo będzie DC? :P

Dzisiaj się okaże... Dokuczliwe jest to że przy każdym uruchomieniu launchera coś się pobiera.. Jak jedna z osób wspominała prawdopodobnie zrobienie gry w okienku pomaga. ;d

Właśnie.. PODOBNO. Nie chce mi się marnować czasu na pobieranie czegoś co po chwili mnie i tak wywali.

Zawsze warto mieć nadzieję ;>

a jakie dane wpisywać w oknie logowania ;_;

email i hasło... Ehh, co za pytanie...

Nie wiem jak was... Ale mnie znów wywala co 5 minut...

Mnie także wywaliło :D