Witam. Mam pewnien problem z grą KoA, chodzi o to że nie ma oficjalnego spolszczenia do gry, a chciałbym poznać fabułe. Znalazłem nieoficjalne spolszczenie, ale niestety płatne . Znalazł ktoś może DZIAŁAJĄCE spolszczenie to tej właśnie gry? Jeśli tak to byłbym bardzo wdzięczny za podesłanie linka czy coś
Kingdoms of Amalur
Na dzień dzisiejszy co mi wiadomo to spolszczenia nie ma do tej gry a wiem od Rojo i RockAlone2k(maniacy w tą grę) rozmawiałem z nimi na ten temat i nic jeszcze nie ma a to co znalazłeś to jakaś ściema.
Poczekaj kilka miesięcy. Dobre gry, zazwyczaj zbierają sobie grupkę zapaleńców, którzy tłumaczą grę. Albo tłumaczą ją całą, albo jej część, ale jako takie zawsze jest. A KoA to moim zdaniem dobra gra, tak więc pozostaje ci czekać na fanowskie spolszczenie (albo zmianę polityki EA).
Najbardziej dziwi mnie to że twórcy nie zrobili jej po polsku, przecież w dzisiejszych czasach praktycznie wszystkie gry wychodzą ze spolszczeniem
Witam. Mam pewnien problem z grą KoA, chodzi o to że nie ma oficjalnego spolszczenia do gry, a chciałbym poznać fabułe. Znalazłem nieoficjalne spolszczenie, ale niestety płatne . Znalazł ktoś może DZIAŁAJĄCE spolszczenie to tej właśnie gry? Jeśli tak to byłbym bardzo wdzięczny za podesłanie linka czy coś