Kingdoms of Amalur

Witam. Mam pewnien problem z grą KoA, chodzi o to że nie ma oficjalnego spolszczenia do gry, a chciałbym poznać fabułe. Znalazłem nieoficjalne spolszczenie, ale niestety płatne <_<. Znalazł ktoś może DZIAŁAJĄCE spolszczenie to tej właśnie gry? Jeśli tak to byłbym bardzo wdzięczny za podesłanie linka czy coś :)

Na dzień dzisiejszy co mi wiadomo to spolszczenia nie ma do tej gry a wiem od Rojo i RockAlone2k(maniacy w tą grę) rozmawiałem z nimi na ten temat i nic jeszcze nie ma a to co znalazłeś to jakaś ściema.

Poczekaj kilka miesięcy. Dobre gry, zazwyczaj zbierają sobie grupkę zapaleńców, którzy tłumaczą grę. Albo tłumaczą ją całą, albo jej część, ale jako takie zawsze jest. A KoA to moim zdaniem dobra gra, tak więc pozostaje ci czekać na fanowskie spolszczenie (albo zmianę polityki EA).

Najbardziej dziwi mnie to że twórcy nie zrobili jej po polsku, przecież w dzisiejszych czasach praktycznie wszystkie gry wychodzą ze spolszczeniem :huh:

Witam. Mam pewnien problem z grą KoA, chodzi o to że nie ma oficjalnego spolszczenia do gry, a chciałbym poznać fabułe. Znalazłem nieoficjalne spolszczenie, ale niestety płatne <_<. Znalazł ktoś może DZIAŁAJĄCE spolszczenie to tej właśnie gry? Jeśli tak to byłbym bardzo wdzięczny za podesłanie linka czy coś :)