Witam, mam zamiar w sobotę 18 czerwca wybrać się do kina (warszawa złote tarasy multikino) na film Warcrafta, i tutaj pytanie czy dostaniemy jeszcze tego battlechesta czy tylko w dniu premiery był ? Czy można jakoś sprawdzić czy nie ?
Kino WoW + Battlechest pytanie
Dostaniesz kod, kody są rozdawane do każdego biletu.
To jest pewne na 100% ?
Cytat ze strony multikina:" Akcja trwa do zakończenia emisji filmu „Warcraft: Początek” lub do wyczerpania ulotek. Kod z ulotki należy zrealizować do 1 sierpnia 2016. Na jedno konto gracz będzie mógł zarejestrować jeden kod."
Można jakoś sprawdzić jaki jest stan ich ulotek ?
Najprościej i najłatwiej będzie zadzwonić do kina. Wydaje mi się, że robią inwentaryzacja ulotek (zawsze ktoś może podpierdzielić), ale wątpię, żeby dzielili się ich stanem "na magazynie". Najpewniej ci powiedzą, że jeszcze się nie wyczerpały.
Ja dołączę się do pytania - kod na grę wydają przy wejściu czy w którym momencie?
Kod dostajesz podczas pokazania biletu przed wejściem na salę.
A ja się podepne i zapytam o skiny związane z promocją filmu które można otrzymać po wpisaniu kodu z ulotki.
Tak więc, jestem świerzakiem jeśli chodzi o grę World of Warcraft, po wpisaniu kodu powinienem otrzymać skiny na broń i moje pytanie brzmi, jak je odebrać? :>
Grę pobrałem, postać stworzyłem ale skinów jak nie widziałem tak nie ma, ktoś wyjaśni mi co mam zrobić?
Za film dostaniesz tylko WoWa. W WoWie nie ma skinów, tylko przedmioty do transmutacji. To o czym mówisz, to przedmioty, które dostanie każdy kto zaloguje się do gry w pewnym okresie czasu ( nie wiem do kiedy). Każdy dostaję pocztą te itemy automatycznie. Ja już mam. Sprawdz poczte pierwszej postaci, którą się logowałeś i wrzuć do banku.
Jak mogę otworzyć Panel poczty? Po prawej obok mini-mapy mam powiadomienie o kilku wiadomosciach w mailboxie ale po kliknieciu na to powiadomienie nic sie nie dzieje. A, jeszcze zaznacze, że wybrałem postać Death Knighta i w początkowej lokacji nie znalazłem banku.
Jak mogę otworzyć Panel poczty? Po prawej obok mini-mapy mam powiadomienie o kilku wiadomosciach w mailboxie ale po kliknieciu na to powiadomienie nic sie nie dzieje
Powiadomienie to powiadomienie - informacja, nic więcej. Mailbox znajduje się fizycznie w świecie. Masz ich po kilka(naście) w każdej stolicy, i jeden w lokacji startowej DK (w wiosce, którą wyrzynasz w pień na samym początku).
Banku nie znalazłeś, ponieważ go tam nie ma. Takie rzeczy dopiero w Stormwind/Ogri.
Dk mail boxa masz na dole kolo domku ( najpierw zlatujesz gryfem w dol i po prawej zejscie I tam bedzie domek - nie mylic z zejsciem po lewej na kopalnie) . Jest tam rowniez dostepny quest do wziecia.
Dziękuję za pomoc, znalazłem mailboxa
W Gdańsku byłem w kinie w poprzedni czwartek chyba i kodów już nie było więc nie łudziłbym się, że gdziekolwiek będą :/
Witam, mam zamiar w sobotę 18 czerwca wybrać się do kina (warszawa złote tarasy multikino) na film Warcrafta, i tutaj pytanie czy dostaniemy jeszcze tego battlechesta czy tylko w dniu premiery był ? Czy można jakoś sprawdzić czy nie ?