Kinowych trailerów nigdy za wiele: PAL Online

Zapytacie pewnie – czym jest PAL Online? Cóż, to taki azjatycki (a jakże inaczej) MMORPG, który jest powoli przymierzany na rynek europejski i amerykański.Wbrew pozorom... ma duże szanse na sukces, a to dlatego, że rozgrywka to „kalka” Atlan...

Wyświetl pełny artykuł

Takie słabe, że aż chce się podstawić krzesło dla "dzieła". Albo mnie zwyczajnie nie wzięły te efekty.

Może sama gra i system będą / są jakieś "oh ah", ale skoro najpierw wrzucili to do siebie (bez konkretnych planów na przyszłość związaną, np. z EU ), a potem dopiero się zastanawiają czy nie wpuścić tego na resztę potencjalnych konsumentów, to chyba Azjaci tam słabo rzucają się na tą produkcję- mam wątpliwości z tego powodu.

Ale ja chętnie pożałuję słów i sam się przekonam czy w końcu będzie w co grać jeżeli chodzi o mmo na dłuższą metę.

Zapytacie pewnie – czym jest PAL Online? Cóż, to taki azjatycki (a jakże inaczej) MMORPG, który jest powoli przymierzany na rynek europejski i amerykański.Wbrew pozorom... ma duże szanse na sukces, a to dlatego, że rozgrywka to „kalka” Atlan...

Wyświetl pełny artykuł