Temat do usunięcia.
Kiss otwiera rekrutację
Aktualizacja wymagań rekrutacyjnych:
-Staż w grze/Poziom postaci: Aktualnie rekrutujemy bez restrykcji lvl'owych.
Zapraszamy nowych graczy w nasze szeregi. Oferujemy pomoc i doświadczenie początkującym osobom.
Witam, dzisiaj będę zaczynać, jak tylko pobierze i zaktualizuje mi się klient. Styczność kiedyś miałem, na początku, lecz bardzo krótką, ze względu na dużo innych gier. Teraz szukam czegoś, przy czym będę mógł zrelaksować się po pracy czy też w wolne dni przymucić. Bo wiadomo, gry żadna kobieta nie zastąpi (żarcik, dla trolli). Mam 21 lat. Jeżeli nadal macie aktywną społeczność z chęcią dołączę. Plus może doradzicie mi na samym początku jak zrobić, żeby nie zmarnować postaci. Pozdrawiam!
Witam, gram w sumie w Vindictusa dość krótko, aktualnie posiadam 16 lvl, chętnie bym dołączył do Waszej gildii. Posiadam 18 lat.
Posiadam mikrofon, TS3, gram zazwyczaj wieczorami, nick w grze Xullre.
Zapraszamy!
Gildia rozwija się bardzo dobrze. Posiadamy graczy ze sporym doświadczeniem i mocnym gearem.
Posiadamy także własny serwer Teamspeak3! Otwarty dla każdego.
ts22.net-speak.pl:6310
Zgłaszam swoją chęć uczestniczenia w życiu Waszej gildii.
Bardzo chętnie !!! 17 lat mam i mam szczerą nadzieje że się dogadamy , jutro (znaczy dzisiaj potem) pobiorę Vindictusa bo owa gra mi się bardzo podoba
Witam,
Ile macie mniej więcej osób online w godzinach od popołudnia do wieczora? Jestem teraz w podupadającej gildii gdzie jest max 5 osób z czego 3 są afk więc o żadnych wyprawach gdziekolwiek nie ma mowy i chętnie zmienię gildię. Na taką gdzie są organizowane jakieś wyprawy na hero mody albo Ship 70-80 czy inne na Malinie. Bo teraz jestem w gildii a i tak muszę grać sam. Chodzi mi po prostu o aktywną gildię, najlepiej z paroma dobrymi hostami.
Na tsie zawsze jest kilka osób online. Wieczorami ponad 15.
No to prawdopodobnie w najbliższym czasie do was dołączę. O ile mi jeszcze w ogóle działa mikrofon
Do czego te gre można porównać ?
niegdy nie grałem w action mmorpg
czyli liczy się skill w łapie a nie przedmioty i poziom ?
Chyba pomyliłeś tematy ale jak już to napisałeś to ci odpowiem
1.Gre można porównywać do takich gier jak God Of War, Devil May Cry,Darksiders.
2.Jest to tzw gra z serii szybkiego i efektywnego eksterminowania wielu hord wrogów.
3.Co do ostatniego to liczy się i to i to. choć to drugie w większym stopniu
witam, zaczalem dopiero przygode z ta gra, jezeli rekrutacja jest nadal aktualna to prosze o przyjecie, moj nick Szekemereme, pzdr
Temat do usunięcia.