Klan Alfa Strike REKRUTUJE

Siema! zakładamy klan i poszukujemy chetnych ludzi do gry z nami niekoniecznie rankedow ale również normali.

Jak powinno wygladąć podanie :

Nick w grze:

lvl: przyjmujemy każdego^^

Twój komunikator : mój to mumble według mnie najleprzy mam nawed swój serwer

wiec kontakt bedzie ^^

A jeżeli wam sie nie chce pisać tego sztywnego podania

to wbijajcie na mumble.

Polecam wersje 1.2.2 ponieważ 1.2.3 zasłania staty podczas gry.

Adres : mumble1.multigaming.pl

Port: 64746

Mój kanał jest pod numerem 14 i nazywa sie AlfaStrike ### Zapraszamy ###

Oczywiście nazwe klanu możemy zawsze zmienic.Ta nazwe to tak na szybkości

ZAPRASZAM!!

najlepRZy według mnie dla Ciebie będzie słownik, możesz go naweD zrekrutować.

ok moze moja ortografia nie jest jakas super i pro elo ale ja probuje cos zrobic i jak nie chcesz dołaczyc to poprostu nie pisz posta ok?

bo mnie to drazni.

Mnie "drazni" twoja ortografia.

Przecież to podkreśla błędy to nawet 10latek może poprawić.

Dobra ale teraz mi zalezy na grze i szukam ludzi do klanu a nie ludzi ktorzy mi tutaj wyklady prawia i po 2 nie mam 10 lat tylko 14

Normalnie aż musiałem się zarejestrować żeby to skomentować ale mniejsza o to.

Kosado popełniłeś 2 błędy a zarazem samobójstwa. Szukasz ludzi do klanu,ale pomyśl kto normalny będzie chciał dołączyć do grona którym ma "dowodzić" dziecko w wieku 14 lat nie znającym podstaw języka polskiego. Poza tym po twoich wypowiedziach widać jakiej mentalności jesteś i szczerze wątpię, że znajdziesz kogokolwiek kto chciałby dołączyć do zacnego grona twego klanu. Tak w ogóle ten klan to "one man army" ?

Hehehe jak wy lubicie OFFtobic masakra ;)

Biedny chłopak chciał mieć Team do gry a wy go tak zjechaliście może ma dyskleksje albo dysortografie jak wiekszosc dzisiejszych 1 gimnazjalistów... z większością przesadziłem... powodzenia w rekrutacji młody takie są początki każdy będzie Cie jechał bo jesteś młody ale musisz dać rade ! :D

Przecież to standard. W Polsce już tak jest, ze ludzie nie są tolerancyjni, no a zwłaszcza jeśli chodzi o ortografie XD. Jednak teraz już nie ma takiej wymówki, bo przeglądarki powinny podkreślać błędy :D

No to chociaz fajnie ze mnie wsparliscie ,ale ja wiem ze i tak mnie wszyscy jada jak sie tylko da wiec jezeli ktos chce dolaczyc do klanu

bo juz kilka osob mamy ^^ to chetnie zapraszam.Dyslekcje posiadam i pracuje od czasu do czasu wiec niektore bledy popelniam.

Siema! zakładamy klan i poszukujemy chetnych ludzi do gry z nami niekoniecznie rankedow ale również normali.

Jak powinno wygladąć podanie :

Nick w grze:

lvl: przyjmujemy każdego^^

Twój komunikator : mój to mumble według mnie najleprzy mam nawed swój serwer

wiec kontakt bedzie ^^

A jeżeli wam sie nie chce pisać tego sztywnego podania

to wbijajcie na mumble.

Polecam wersje 1.2.2 ponieważ 1.2.3 zasłania staty podczas gry.

Adres : mumble1.multigaming.pl

Port: 64746

Mój kanał jest pod numerem 14 i nazywa sie AlfaStrike ### Zapraszamy ###

Oczywiście nazwe klanu możemy zawsze zmienic.Ta nazwe to tak na szybkości

ZAPRASZAM!!