Jako ze ostatnio zaczelismy grac ze znajomymi w bf p4f i nam sie spodobal to chcielibysmy stworzyc nowy klan. Tu pytanie do was, czy jestescie zainteresowani? Mozemy zalatwic ts3, a jedynymi wymaganiami bylyby kultura i poczucie humoru. Jak sie znajda chetni to wtedy mozna myslec nad jakas dobra nazwa EDIT: Mamy narazie 1 medyka, 3 szturmowcow (razem z Asterkiem), 1 zwiadowce i 1 mechanika
Klan battlefield play4free
W sumie to moge z wami pograc, tylko nie wiem jak bedzie z czasem, mam 8 lvl szturmowca, name : Astereks
@Aktualnie aktualizuje BF'a
Niestety mam problem, dopoki sie z nim nie uporam, niestety nie pogram.
każdy ma lagi w Bf p2w.. f2p
ja może bym zagrał ale jeszcze nie wiem co wybrać
(zastanawiam się nad planetsidem2)
Mogę pyknąć z wami czasami Jak załatwicie serwer TS to piszcie tutaj.
Gram medykiem prawie 29lvl, snajper 15lvl i inżynier 7 ;pp
Jak macie powyżej 15 lvla wejdzcie na partisans.pl i złóżcie podanie jestem w tym klanie od początku mamy sporo 30 lvli włącznie ze mną własny server i teamspeaka.
Jako ze ostatnio zaczelismy grac ze znajomymi w bf p4f i nam sie spodobal to chcielibysmy stworzyc nowy klan. Tu pytanie do was, czy jestescie zainteresowani? Mozemy zalatwic ts3, a jedynymi wymaganiami bylyby kultura i poczucie humoru. Jak sie znajda chetni to wtedy mozna myslec nad jakas dobra nazwa EDIT: Mamy narazie 1 medyka, 3 szturmowcow (razem z Asterkiem), 1 zwiadowce i 1 mechanika