Klan Invicta - Lineage 2

2vn2tz7.jpg

Witam.

Jestesmy klanem grajacym w Lineage 2 aktualnie na serwerze http://l2brutality.net/ który startuje w piątek (07.02.2014) i szukamy kilku osób do uzupełnienia klanu a dokładniej klas takich jak : łuczników / wc / bd / sws / warlocka / bp / ee

Jesteśmy ekipa grającą już ze soba 2 lata, posiadamy własnego TS3 a sam klan jest EU gra z nami kilku Litwinow, Greków Hiszpanów i nie tylko. Aktualnie do gry na serwerze mamy pewnych 30 osób które potwierdziły już cheć gry z nami na serwerze l2 Brutality + kilkanascie niepewnych osób.

To czego oczekujemy od naszych przyszłych graczy to:

- Obowiązkowy TS3 z mikrofonem

- Jesteś w grze jesteś na TS3 możesz siedzieć zmutowany masz poprostu być

- wiek 18 + ( czasem zdarzają sie wyjątki )

- pojęcie na temat gry

Jeśli jesteś zainteresowany/a grą z nami lub macie jakieś pytanie wystarczy do mnie napisac PW badz tez na GG:9930666

for fun moge zagrac ee lub bp tylko nie ogarniam za bardzo GF bo 9 lat spedzilem na interludzie ewentualnie na H5

Co to za serwer bo nie znam ? a tak miedzy bogiem a prawdą to jak myślicie jak długo pożyje ten serwer ?

mogę zagrać każdą klasa, wiec jak nikt nie będzie chciał grac supportem to mogę for fun zobaczyć co to za serwer, pod warunkiem ze będzie ekipa i ts.

mam nadzieje ze chociaz 1k online bedzie

mam nadzieje ze chociaz 1k online bedzie

Wiesz jak to zazwyczaj jest, na początku wielkie boom, a po kilku tygodniach robią się pustki i serwer off, tak wiec nie wiem jaka jest historia tego serwerka... ale w większości przypadków tak bywa, chciałbym się cholernie mylić....

najlepiej isc na dragon network ich serwer stoi 9 lat juz jak nie 10 :D nowy serw wlasnie wypuscili z jakies 2-3 tyg temui tez fajny tarantula a online 2k+

zobaczcie PM'y

co do serwera

333 Guests, 72 UsersUsers active in past 1440 minutes:

sadze ze nie jest to zly wynik duzo osob tez nie wchodzi na forum a na serwer napewno wbije LOW rate GF ciezko ochrone vs boty i ddos tez maja wiec nie sadze ze bedzie to serwer ktory postoi tydzien i zamiecie sie pod firanki. Co do serwera jak poprzednich odslon sam nie gralem ale z tego co gadalem z kilkoma osobami byli z niego zadowoleni czemu sie posypalo przedtem nie mam pojecia.

Serwer nastawiony jest na dłuższą rozgrywkę , ponieważ :

oly rusza dopiero 1szego marca , rozdanie hero 1szego kwietnia. Do tego czasu nawet gracze z przeciętnym online dorobią się konkretnego sprzętu , więc nie będzie sytuacji gdzie po 2 tygodniach serwera jeden hero kosi całe pt ubrane w B grade.

1sze siege są 7go marca , bez hero , nagroda za zdobycie zamku to 100 euro dla CLa ( chcą tą nagrodę zwiększyć ) oraz kilka donator coinow dla członków klanu.

Dotacja nie wpływa na rozgrywkę jak na większosci serwerów , nie ma tutaj run na expa/sp , premium acc , vitality boostów. Aby przyciągnąć nowych graczy po około 3-4 tyg. do dotacji dodane zostaną VIT ciastka , z których efektu może korzystać kazdy kto stanie obok nich. Anyway , po takim czasie starzy gracze będą juz wyfarmieni , więc to opcja dla nowych.

Podsumowaując , nie ma pay to win ( dota ) ani nolife to win ( hero )

Zapraszamy tych którzy szukają serwera na dłużej , jak i tych którzy lubią tracić czas skacząc po serwerach zanim dobiją chociaz do dyna setów.

Na forum serwa l2brutality . net / forums klan InVicta rekrutuje graczy międzynarodowych , proporcja to około 20 PL / 20 internationali , z TSem i chatem w języku angielskim ( polski tylko w sytuacji gdy na kanale są sami polacy lub komuś to nie przeszkadza. )

Spoko moge grac tylko mi musicie przypomniec jak sie zdobywa vitality bo byl jakis sposob a za cholere nie pamietam bo na GF nie gralem z jakies 4 lata. dajcie mi namiary na TS na pw

2vn2tz7.jpg

Witam.

Jestesmy klanem grajacym w Lineage 2 aktualnie na serwerze http://l2brutality.net/ który startuje w piątek (07.02.2014) i szukamy kilku osób do uzupełnienia klanu a dokładniej klas takich jak : łuczników / wc / bd / sws / warlocka / bp / ee

Jesteśmy ekipa grającą już ze soba 2 lata, posiadamy własnego TS3 a sam klan jest EU gra z nami kilku Litwinow, Greków Hiszpanów i nie tylko. Aktualnie do gry na serwerze mamy pewnych 30 osób które potwierdziły już cheć gry z nami na serwerze l2 Brutality + kilkanascie niepewnych osób.

To czego oczekujemy od naszych przyszłych graczy to:

- Obowiązkowy TS3 z mikrofonem

- Jesteś w grze jesteś na TS3 możesz siedzieć zmutowany masz poprostu być

- wiek 18 + ( czasem zdarzają sie wyjątki )

- pojęcie na temat gry

Jeśli jesteś zainteresowany/a grą z nami lub macie jakieś pytanie wystarczy do mnie napisac PW badz tez na GG:9930666