Siema. Szukam graczy/klanu w grze S4 League. Jako że gra jest fajna, to można by coś właśnie reprezentacją pograć. Piszcie.
PS: Nie interesują mnie jednoosobowe nipoważne klany, których członkowie nie wiedzą jak się pisze po polsku.
Siema. Szukam graczy/klanu w grze S4 League. Jako że gra jest fajna, to można by coś właśnie reprezentacją pograć. Piszcie.
PS: Nie interesują mnie jednoosobowe nipoważne klany, których członkowie nie wiedzą jak się pisze po polsku.
Już tam byłem, ale strona nieaktywna od 2008 roku... Tzn ostatnie posty na to wskazują...
Jak coś to dalej szukam. I zapraszam do wspólnej gry ^^
Ostrzeżenia za Double Posting - Q8A
SoDS Klan
Sword of Dragon's Soul Clan - to Polski klan miłośników gry S4 League. Staramy się gromadzić na naszej stronie jak najwięcej informacji związanych z grą. Na forum posiadamy różne tematy o grze, ale nie tylko. Bardzo cenimy kulturę osobista graczy, gdyż to ona mówi o Was samych. Nie ma co się rozpisywać i robić nie wiadomo jaką reklamę jeżeli grasz w S4 League i chcesz wiedzieć więcej zarejstruj się na naszej stronie i forum a sam się przekonasz
Prosimy czytać Regulamin klanu!!
Ja cb przyjme do klanu ale musisz mi powiedzieć jak pisz na gg
Gra fajna, nawet bardzo, tylko niestety za dużo haków i to mnie odpycha
Napisano 19 July 2009 - 04:13
Dżizus Chrajst, czytać się nauczcie...
Temat został zamknięty. Powód: By zapobiec archeologi zamykam.