Klapa darmowego Age of Conan? Tylko 600k new graczy przez 4 miesiące

I jak to porównywać z dzisiejszym osiągnięciem DC Universe Online, które w niespełna tydzień potrafiło przyciągnąć 1,000,000 nowych graczy, podczas, gdy Age of Conan (Unchained) przez cztery miesiące wzbogacił się ledwo o 600,000 freemium’owców? Ale ja wiem, dlaczego tak się stało… Widzieliście – ch...

Wyświetl pełny artykuł

fajnie że w newsie podane jest jakieś info o packu, ale linka to już nie łaska dodać ? oficjalnego raczej każdy potrafi sobie znaleść, nie ma to jak profesjonalne posty ...

Skończ. Nie mam dziś ochoty na kolejne "hejty" na guru. Mózg chyba masz? Podałem oficjalną stronę, ale każdy homo-sapiens potrafi chyba zjechać scrollem parę linijek na stronie lub kliknąć odpowiedni dział na forum.

I one more... Chcesz profesjonalizmu? Wejdź sobie np. na gry-online.pl i zobacz, ile oni piszą o tym "packu". Cu.

I jak to porównywać z dzisiejszym osiągnięciem DC Universe Online, które w niespełna tydzień potrafiło przyciągnąć 1,000,000 nowych graczy, podczas, gdy Age of Conan (Unchained) przez cztery miesiące wzbogacił się ledwo o 600,000 freemium’owców? Ale ja wiem, dlaczego tak się stało… Widzieliście – ch...

Wyświetl pełny artykuł