Witam, To pytanie skierowane jest do bardziej zaawansowanych graczy RaiderZa , a mianowicie w co najlepiej dawać skile u defendera ?
Klasa Defender [OBRONCA]
Gra trwa za krótko, żeby pytać się o skille innych graczy. Sam musisz wymyślić swój unikatowy build
Zaznaczam że moje info opiera się na cbt, gdzie dobrnąłem do około 20 lvla defem.
Hmm. Na pewno max Comeback - 40 sec cd zamiast 60 jest warte dodatkowych punktów. Oczywiście max Bastion, ten skill jest niesamowity i potrafi zablokować nawet ataki bossów (poza tymi z ziemi albo z powietrza). Jeśli mnie pamięć nie myli, Rapid Assault po lvlowaniu miał coraz dłuższego stuna - nie trzeba komentować, prawda?
Krótko mówiąc, patrz co daje ci ulepszenie skilla. Maxowanie Strike of Ruin da ci prawdopodobnie 100% szans na kryta przy kolejnym ataku (i zwiększy dmg), podczas gdy Stunning Smash da ci TYLKO większe dmg (przy czym co lvl dmg rośnie o 30%, a przy poprzednim skillu - o 40%). Powiedz mi, po cholerę człowiek miałby maksować tego drugiego skilla? Zwyczajnie nie warto... Analizuj, sprawdzaj, nie żałuj błędnych decyzji
EDIT: Aha. Jeśli jesteś bardzo zdesperowany, możesz zainwestować jeden punkt w clera (heal, oczywiście). Ale nie widzę powodu żeby z defka robić hybrydę - inne klasy nie mają w sobie aż tyle do zaoferowania...
Witam, To pytanie skierowane jest do bardziej zaawansowanych graczy RaiderZa , a mianowicie w co najlepiej dawać skile u defendera ?