Klasa do pary

Potrzebowałbym rady z doborem klasy , żonka gra primevalem ja grałem wcześniej shadowblade a później zamieniłem na darkrunnera lecz trochę ciężko było w pvp . Więc jaką klase proponujecie do prima ? myślałem że może ebosong , stone arrow albo jakiegoś tanka ?

Grałem abolisherem i był bardzo fajną postacią. Głównym minusem abolishera jest to, że musisz dużo w EQ zainwestować, żeby zabijać. Postać potrzebuje dobrego pancerza i broni równocześnie. Ja ze względu na właśnie słabe eq raczej grałem w roli łapania graczy w pętle stunów, potrzebowałem dużo czasu żeby kogoś zjechać do zera.

Tak czy inaczej, abolisher jest świetnym open world tankiem i myślę, że dla primevala stanowiłby fajne uzupełnienie. Trzeba mieć na uwadze zmiany w skillu bull rush(ten drugi cios tarczą), wcześniej nie zjadał on 'mettle' i można było dzięki temu się leczyć, teraz jeśli użyjesz tego ciosu tarczą to 'mettle' zostanie zużyty do zadania przeciwnikowi 50% wartości uzbieranego 'mettle' przez co nie będzie możliwe uleczenie się skillem(mettle jest potrzebne).

Masło maślane, jak coś poprawie jutro, bo dziś już za dużo mleka.

Skoro mówisz, że Darkrunnerem jest ciężko na PvP to nie obraź się, ale po prostu nie potrafisz grać (lub nie masz czym grać). Darkrunner 1 vs 1 to maszynka do zabijania. Ja, mając tanka Blightera z 26k hp (i przy tym 7,2k phy def) potrafiłem niejednokrotnie złożyć się na 4-5 strzałów od Darkrunnera. I potrafiło to trwać czasami dosłownie 5 sekund.

A druga sprawa to nie jestem przekonany jak Ty chcesz grać w parze z żoną szukając odpowiedniej klasy. Można rzec, że każda jest odpowiednia (oczywiście z tych grywalnych klas, a nie jakichś niektórych wymysłów) :)

Tomos darkrunerem nie ztankujesz przeciwników , bo pierwsze co to lecą na łucznika , co z tego że 1 na 1 ? Shadowblade zjadam darkrunera , Masujdzika podał mi w mmiare dobry pomysł lecz nadal się zastanawiam czy jeszcze jakiegoś innego tanka nie wybrać .

Tomos darkrunerem nie ztankujesz przeciwników , bo pierwsze co to lecą na łucznika , co z tego że 1 na 1 ? Shadowblade zjadam darkrunera , Masujdzika podał mi w mmiare dobry pomysł lecz nadal się zastanawiam czy jeszcze jakiegoś innego tanka nie wybrać .

https://www.youtube.com/watch?v=JEZr9mk3sKk

Darkrunner maszynka do zabijania 1v1 nie ma lepszego :D

Gram spellsingerem i spokojnie moge go polecić jesli bys chciał postac magiczna :) Darkrunner tez bardzo fajna postac.

https://www.youtube.com/watch?v=JEZr9mk3sKkDarkrunner maszynka do zabijania 1v1 nie ma lepszego

Na tym filmiku akurat widzę jakiegoś cieniasa, a nie darkrunnera ;d Teraz są zupełne inne realia gry

Potrzebowałbym rady z doborem klasy , żonka gra primevalem ja grałem wcześniej shadowblade a później zamieniłem na darkrunnera lecz trochę ciężko było w pvp . Więc jaką klase proponujecie do prima ? myślałem że może ebosong , stone arrow albo jakiegoś tanka ?