Siemka. Mam zamiar grac w wowa. I mam pytanie. Jaka klasa jest najlepsza wg was do solo expienia i nawet dobra do pvp? Nie mam z kim grac, a nie chce tracic nerow na questa, na ktorym ciagle gine. Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.
Klasa do solo expa
Polecam expic w procie warkiem . Exp jest super moby padaja w moment a w pvp fajnie jak na 40lvl + ktos spadnie na jednego cryta z revenge .
Teraz wszystkim się da expić solo. Nawet Holy Pala ma teraz spella do dps'a ;_;
A warlock jak stoi do solo expa?
Mówie Ci. WSZYSTKIMI klasami i specjalizacjami da się expić solo.
Co do warlocka. Ja expiłem swojego w Destro i było bardzo przyjemnie ^^
Tak jak wyżej wyexpisz ssię każdym solo ,a warlockiem to w Demo zrobisz takiego dps że szok , ogólnie WoW teraz to zero wyzwania w praktycznie każdym aspekcie gry co za tym idzie zero przyjemności z rozgrywki
To lepiej grac na prywatnych serwerach czy na globalu?
To pytanie retoryczne.
Oczywiście że na globalu.
Tak jak mówili każda klasa się nadaje lock w szczególności pet tank parę bajerów do leczenia, a jak nie chcesz solo expić poproś kogoś o rafa zawsze będziesz miał partnera,a hans mam rozumieć, że w każdym dodatku przed większymi nerfami wszystko ubijałeś na hc?
Ja expiłem solo na globie Sprejem, enhem i warlockiem pod affi bardzo przyjemnie
Siemka. Mam zamiar grac w wowa. I mam pytanie. Jaka klasa jest najlepsza wg was do solo expienia i nawet dobra do pvp? Nie mam z kim grac, a nie chce tracic nerow na questa, na ktorym ciagle gine. Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.