Tak wiem że w GW2 nie ma świętej trójcy ale czy jest klasa która znacznie wybija sie na tle innych pod względem heala?
Klasa healera
Tylko i wyłącznie druid Elite specka z Rangera
Druid, w pvp jeszcze ele
Chyba Elementalist ze staffem.
D/F na PvP,na www grało się ze staffem w zergach ale od czasu nerfa nie wiem jak sprawa wygląda.
Elementalista i ranger, oboje na speckach z HoTa (tempest oraz druid). Z czego elek bardziej na pvp/wvw a ranger na pve content.
Może takie bonusowe pytanie przy okazji. Jest znowu mega promocja za nie całe 5 dyszek. Planuje wrócić ale jest sens wracać jeśli 2 razy już po pewnym czasie(około rok czasu) rezygnowałem?
To już zależy tylko od Ciebie. Ja próbowałam się "uwolnić" od tego tytułu sprzedając swoje pierwsze konto w tej grze.. Ta.. Jasne.. No nie pykło, bo gram dalej tylko już bez takiej spiny i bardziej na luzie.
Przez co rezygnowałeś? To może łatwiej będzie stwierdzić czy jest sens czy go nie ma byś kupował ;d
Pewnie też powinienem podejść do gw2 bardziej na luzie.
Mimo że miałem dużo rzeczy na endgame do roboty sam nie wiem.. po prostu po pewnym czasie przestałem odpalać gierke.
Jedyne co robiłem to farmiłem na mapie z dodatku a tak to wvsw i fractale bo dungeony rip. Na pvp też czasami siedziałem.
To już zależy tylko od Ciebie. Ja próbowałam się "uwolnić" od tego tytułu sprzedając swoje pierwsze konto w tej grze.. Ta.. Jasne.. No nie pykło, bo gram dalej tylko już bez takiej spiny i bardziej na luzie. Przez co rezygnowałeś? To może łatwiej będzie stwierdzić czy jest sens czy go nie ma byś kupował ;d
Czy to oznacza że tempest ze staffem będzie niegrywalny na pve?
Mam wrażenie, że zły cytat dałeś.
Tempest ze staffem ja najbardziej jest playable na pve contencie, ale na raidach też są kompozycje typu d/w.
Farmy nie są złe, bo na wydanie golda zawsze znajdzie się sposobność ale nie można tego traktować jednak jako main target, bo można się szybko zniechęcić mimo wszystko. Pamiętam, że po tym jak zrobiłam pierwszą legendarkę którą jeszcze grindowałam to unikałam farm (jeszcze starych, sprzed HoTa) przez długie miesiące xD
Po prostu pomieszałem kolejność wypowiedzi w poprzednim poście
Byłem graczem typu.. 'fashion' farmiłem golda na skiny w IS a gdy miałem co chciałem to gierka sie znudziła.
Podsumowując zagram Elkiem ze staffem ale w późniejszej fazie gry będę musiał ogarnąć gear na raidy?
Przez większość czasu dalej będę siedział na wvw pvp i fractalach.
Mainuje ele od dwóch i pół roku także jeśli będziesz miał jakieś pytania dot klasy to możesz śmiało mnie pytać na pw.
Raidy poza rotacją broni na jednej postaci zależnie od bossa na danym skrzydle też jednak wymagają tego by mieć więcej niż jedną postać ogarną oraz ubraną w te full asc najlepiej. Sama olałam content raidowy, bo nie mam na to żadnego parcia, więc na jego temat dużo się nie wypowiem ale w tym pomoże stonka topowej gildii qT - http://qtfy.eu/ . Tam są buildy na każdą postać w różnych wariantów oraz pokazane na którym bossie dany build jest efektowny i go stosować itp etc.
Na WvW są dwie mety jeśli chodzi o elka albo backline tak jak kiedyś czyli na staffie albo melee na d/w albo d/f. Na fractalach staff albo s/w, chociaż staff dużo częściej widywany.
OK.. Jakbym czegoś potrzebował to się odezwę.
Dzięki za pomoc
Tak wiem że w GW2 nie ma świętej trójcy ale czy jest klasa która znacznie wybija sie na tle innych pod względem heala?