Klasa postaci

Witam gralem w WoW'a dosc krotko zrobilem locka na 85lv i DK na 90lv i nic pozatym. Pytanie kieruje do doswiadczonych graczy. Otoz po tak dlugim powrocie mam ochote zrobic nowa postac i interesowala by mnie z duzym single target dps zebym na pvp ladnie sobie radzil. Myslalem o Rogue ale patche sie pozmienialy i niezbyt mam pojecie. Z gory dziekuje za odpowiedzi, bylbym bardzo wdzieczny jakby byly w miare rozbudowane a nie typu "biez maga". Pozdrawiam.

Single target DPS... radzący sobie w PvP

Imho mage.

Masz cc, masz escape, masz damage i skille "pierdołki" jesteś chciany i na PvP i na PvE.

Mhm mage powiadasz wlasnie widze ze w noxxicu i innych podobnych stronach jest w topce ale jakos nigdy nie ufalem tym stronom.

Jeszcze dopisze pytanie na temat heirloomow. Oplaca mi sie farmic honor pointsy a pozniej zamienic je na JP zeby kupic heirloomy czy za duzo czasu strace i lepiej odrazu expic?

Exp od razu. Farmienie heirloomow podczas expienia nie ma sensu. Mozesz zbierac sobie na wylewelowanej postaci ale to i tak troche czasu zajmie. Najlepiej kup te, ktore mozesz za golda u vendora gildii,

Lepiej od razu farm jp zamiast honor do zamieniania. Wyfarmienie na heirloomy nie trwa długo, max dzień, a zawsze możesz przesłać je na inny serwer np. Defias brotherhood i grać z nami w gildii Fieryfist Clan :) co do pvp to polece Ci wara, na te czasy jest to maszynka do zabijania zarówno na pvp jak i pve.

Ps. Jeśli chcesz mogę Ci pomóc w farmie heirloomow jednym z moich healerow.

Rolf a co mozesz napisac o tym serwerze bo szczerze to ja nie mam zbytnio pojecia jaka liczba graczy moze sie on roznic od BL chetnie przesle heirloomy tylko najpierw musze wiedziec czy nie przejde na jakis oposzczony server

Serwer jest high wieczorami full. Nie wiem co chcesz wiedzieć więcej :) jest parę polskich w gildii w tym nasza Fieryfist Clan w której jest parę osób z forum. Gramy po stronie hordy. Dodam jeszcze, iż serwer nie jest zdominowany przez zadeny kraj tak jak jest w przypadku BL.

Witam gralem w WoW'a dosc krotko zrobilem locka na 85lv i DK na 90lv i nic pozatym. Pytanie kieruje do doswiadczonych graczy. Otoz po tak dlugim powrocie mam ochote zrobic nowa postac i interesowala by mnie z duzym single target dps zebym na pvp ladnie sobie radzil. Myslalem o Rogue ale patche sie pozmienialy i niezbyt mam pojecie. Z gory dziekuje za odpowiedzi, bylbym bardzo wdzieczny jakby byly w miare rozbudowane a nie typu "biez maga". Pozdrawiam.