Klasy

Tak z ciekawości chciałbym się dowiedzieć które klasy są najczęściej grywalne przez was :P

Czy jest więcej Templarów niż tylko ja :P

Za pewne najwięcej sorccerów jest bo podobno OP są.

Według DPS to wygląda tak DK>NB>SORC>TEMPLAR

Sorc w tej grze odgrywa role Supoortu/Off DPS. Bardzo użyteczne jest jego Ulti : Negate - na wiekszości triali jest niezbędny dla pośrednich grup do faz bossa./Fantastyczny na pvp,tzw: Kornik[wierci aż ubije] jego blinki tak wkurzają ;)

Templar typowy i jedyny słuszny Healer w grze ew.TANK

Night Blade - Fantastyczna klasa na solo pvp. Drugi po Dk najlepszy DPS.

DragonKnight - faworyt Zenimaxu większość supoortu jak i sam developer nim grają. Najlepszy DPS/TANK , nie do zabicia na pvp tzw. over 9000! potrafi sie wbić sam 1 vs 5, zabijając przy tym wszystkich. Nie raz określany OP klasą. Bojkot o tą klasę jest od premiery gry na forum.

Serio Templar jest najsłabszy? Kurdę to muszę pomyśleć nad Dragonknightem albo Nightbladem.

Tylko możliwe że zrobią w kolejnym patchu nerf na DK, prawda? Więc może zrobię Nightblade'a w heavy armor i 2h :D

Afaik templar ma być drugim DK w 1.6

Mówimy jak jest teraz nie jak będzie: Po 1.6 owszem Templar będzie 2 dps po dk ; DK>Templar>NB>Sorc

A staminowe buildy będą miały wreszcie miejsce bytu w ESO. Chodź przy full pk. Chempion Magica dalej góruje.

Ale co myślicie o Nightblade w heavy armor i 2h ?

Ale co myślicie o Nightblade w heavy armor i 2h ?

Do expienia spokojnej gry owszem, aby krecić porządny dps Medium tylko i wyłącznie za duze profity są z noszenia Medium armoru dla staminowców.

A cos wiecej o luczniku jest? Widzialem luki wiec da sie cos z tego zrobic grywalnego?

Zrobiłem Dk Khajita i powiem że nono :D

Jesteście pewni że DK będzie również dobry a 1.6 co teraz? Ludzie piszą że dostaje niezłego nerfa

A cos wiecej o luczniku jest? Widzialem luki wiec da sie cos z tego zrobic grywalnego?

Ja gram łucznikiem. Chyba najbardziej śmiercionośny build jaki można zrobić w TESO. Są tacy, co potrafią zbudować łucznika z 60% szansą na krytyka. Miazga po prostu.

Hejka, znacie już jakieś konkretne buildy pod dk na 1.6? Jak rozdawać staty itd?

Jesteście pewni że DK będzie również dobry a 1.6 co teraz? Ludzie piszą że dostaje niezłego nerfa

Nerfa,nerfa zbalansowali mu skille defensywne uzywane na pvp, te offensywne mu zburstowali. Jest bardziej zabujczy niz byl, na kazdym praktycznie skillu ofensywnym dostal kopa ok 3-5% na niektorych nawet 15%.

co do buildow 1.6 trudno cokolwiek powiedziec to narazie 1.6 sa juz takie prowizoryczne ale dalej to nie to co powinno byc. Trzeba poczekac ok. miesiaca- dwuch by ludzie przetestowali wszystko.

Nie chce zakładać nowego tematu dla 1 pytania. Powiedzcie jak się otwiera zamki w skrzyniach? Na 10 skrzyń udało mi się otworzyć tylko 1, straciłem już w ten sposób z 50 wytrychów, dalej nie mogę pojąć o co w tym chodzi. W Skyrimie czy Oblivionie udawało mi się otwierać skrzynie po 1 podejściu, natomiast w ESO nie mogę tego pojąć.

Nie chce zakładać nowego tematu dla 1 pytania. Powiedzcie jak się otwiera zamki w skrzyniach? Na 10 skrzyń udało mi się otworzyć tylko 1, straciłem już w ten sposób z 50 wytrychów, dalej nie mogę pojąć o co w tym chodzi. W Skyrimie czy Oblivionie udawało mi się otwierać skrzynie po 1 podejściu, natomiast w ESO nie mogę tego pojąć.

Ja też nie wiem, ale zdaje mi się, że czym więcej zamków otworzysz tym będziesz lepszy. Potem będziesz miał skrzynkę na 30 wytrychów, na 20 itd... tak jak w realnym życiu.

Musisz wyczuć takie lekkie drganie przy otwieraniu.

Baalu no właśnie ale trzeba je otwierać XD Ja mam problem z tymi Simple. Dajmy to udaje mi się wcisnąć 2 z 5 i później żaden z nich nie chcę.

Baalu no właśnie ale trzeba je otwierać XD Ja mam problem z tymi Simple. Dajmy to udaje mi się wcisnąć 2 z 5 i później żaden z nich nie chcę.

Jeśli próbowałeś min 50 razy i dalej masz problem z simple, to nie wina gry. Simple otwierałem wszystkie od 2 podejścia, jak już załapałem o co kaman. Adv i Int na początku miałem problem i łamałem 1 wytrych na 2-3 skrzynie, ale otwierałem wszystkie.

Zaczyna zawsze od 5 bolca i jadę w kierunku pierwszego. Naciskam lpm i trzymam, aż zobaczę że jest opór i bolec lekko drga - wtedy szybko puszczam lpm.

Otwieram około 10+ skrzyń dziennie od 2 tygodni, czyli mam za sobą minimum 150 podejść. Teraz łamię 1 wytrych na 10 skrzyń i nie zdarza mi się żeby zabrakło mi czasu. Wszystko to kwestia wielu prób i wyczucia myszki.

Tak z ciekawości chciałbym się dowiedzieć które klasy są najczęściej grywalne przez was :P

Czy jest więcej Templarów niż tylko ja :P