Klawiatura dla Ninjy

Szukam klawiatury taka która podczas naciśnięcia guzika nie będzie oddawać dzwięku na jakiś tam minimalny

*Click* jak u zegarka na rękę. Moja jest tak głośna, że siostrę budzi. A mała ona 2 miesiące ma ;)

Prosta obudowa prostokąt o prostych bokach( nie lubię falowanych)

-gumowe guziki

-podświetlane guziczki z opcją ON/OFF

To na tyle, wiem że takie klawiatury są bo u mnie w mieście w kawiarence ma takie ale nie chce powiedzieć skąd je ma.

Najchętniej kupiłbym z roccata (mam słuchawki)

Jak mi napiszesz, jak sprawdzić, jak się nazywa moja, to Ci odpowiem :D

Jak mi napiszesz, jak sprawdzić, jak się nazywa moja, to Ci odpowiem

Pod spodem spójrz.

Fail dla mnie <_<

Klawa to A4Tech KD-146. Bardzo cicha i do tego ma ten przycisk do włączania podświetlania (po prawej, zobacz sobie na grafikach). Pozdro

Fail dla mnie Klawa to A4Tech KD-146. Bardzo cicha i do tego ma ten przycisk do włączania podświetlania (po prawej, zobacz sobie na grafikach). Pozdro

Komentarze możesz edytować :]

Dziękować ci bardzo. Kali szczęśliwy.

Komentarze możesz edytować :]Dziękować ci bardzo. Kali szczęśliwy.

z jakiej gry jest te 25kil

The Black Guradia

Team Fortess2?

Bo ja mam: Microsoft Digital Media Keyboard 3000

warn_ico.png
DP. - Cree

Gra to BF3. Z powodu zmiany kompa niestety na moim laptopie teraz nie mogę grać, więc staty stoją w miejscu :P

Szukam klawiatury taka która podczas naciśnięcia guzika nie będzie oddawać dzwięku na jakiś tam minimalny

*Click* jak u zegarka na rękę. Moja jest tak głośna, że siostrę budzi. A mała ona 2 miesiące ma ;)

Prosta obudowa prostokąt o prostych bokach( nie lubię falowanych)

-gumowe guziki

-podświetlane guziczki z opcją ON/OFF

To na tyle, wiem że takie klawiatury są bo u mnie w mieście w kawiarence ma takie ale nie chce powiedzieć skąd je ma.

Najchętniej kupiłbym z roccata (mam słuchawki)