Wygrzebałem ostatnio zapomnianą i uznaną za martwą klawiaturę Mediax Office,podpiąłem i dolny rząd klawiszy nie działa,to samo backspace i inne losowe przyciski.Szukałem na google ale znalazłem jedynie teorie w której spaliłyby się jakieś druciki.
Klawiatura kaputt
Możliwe też że klawiaturka została zalana.
Spróbuj ją rozkręcić i przeczyścić. Powinno pomóc przynajmniej też tak miałem. Ewentualnie możliwe, że jakieś kabelki trzeba będzie przylutować. Warto spróbować
Klawiatura była zalana.Dzisiaj ją przetarłem ściereczką mokrą i dałem na jakiś czas do suszenia (35 stopni na zewnątrz zrobiło swoje).Niestety efektów brak.
To prawdopodobnie nici z tego ;x
Przeczyściłem 2 raz teraz klawiatura nie działa wcale
Coś jeszcze pokombinuję z tym.
Miałem tak z jakąs nową klawiaturą bezprzewodową, dla pewności, żeby przyjęli gwarancję poszedłem z tym to wymienić, bo przestało działać w pierwszym tygodniu. Jak się okazało nie przyjęli gdyż stwierdzili, że rozkręcane zostały śrubki itp. Morał z tego taki, że nie naprawisz i nie oddasz do gwarancji
Wygrzebałem ostatnio zapomnianą i uznaną za martwą klawiaturę Mediax Office,podpiąłem i dolny rząd klawiszy nie działa,to samo backspace i inne losowe przyciski.Szukałem na google ale znalazłem jedynie teorie w której spaliłyby się jakieś druciki.