Klawiatura, mysz

Witam. Moja stara myszka a4tech x747 zaczęła mnie irytowac swoim działaniem, więc planuje kupić nową. Chciałbym kupić mysz do okolo 80zl. Fajne są z serii bloody np. Blazing lub v8. Dodatkowo jakąś klawiatura w tej samej cenie (fajnie by byla z wysokimi klawiszami). Gram tylko w CSA więc wymagań zbyt wysokich nie mam. Polecicie coś?

szukaj myszek pod siebie , kazdemu odpowiada inny rozmiar i inny profil ja moge powiedziec bys szukał myszek z tymi sensorami :

• Sensor laserowy: Avago S9500 i Avago S9808
  • Sensor optyczny: Avago 3888, Avago 3090, Avago 3095, Avago 3310

Grałem na myszce Bloody V7 kosztuje w granicach 80 - 100zł. Co do klawiatury to polecam Bloody Q100 60zł, zwykła dobra klawka. :) Dodam, że do csa ważna jest też podkładka, bardziej bym się skupił właśnie na myszce i podkładce. Co do podkładki myśle, że bloody powinna Cię zadowolić. :)

Jeśli chodzi o podkładke to SS QCK będzie dobrym wyborem, klawiatura to nawet Logitech K120, który jest za 35zł, myszkę tak jak kolega wyżej, masz podane sensory i znadź coś ciekawego pod siebie, ja używam od 2 lat bloody V3 i nie narzekam.

Tu jest coś fajnego sam sie nad tym zastanawiam :)

http://allegro.pl/a4tech-bloody-b2100-klawiatura-mysz-od-itpromo-i5592100758.html

Logitech G100s

http://allegro.pl/przewodowa-myszka-logitech-g100s-promocja-24h-i5688536855.html

może nie świeci się na wszystkie strony, ale za to jest dobra i ma sensor optyczny.

Na przyszłość produkty typu a4tech, manta, modecom, natec, tracer itp. polecam omijać z daleka. Jest to zwykły śmietnik z chińskiej taśmy, gdzie polski hurtownik nalepił swoje logo i podniósł cenę dwukrotnie.

Jeżeli chodzi o wybór myszy, to, to co możesz od nas "wyciągnąć" to tylko i wyłącznie to, jaki sensor jest dobry, jaki LOD etc. Reszta to kwestia preferencji. Jeżeli grasz tylko w cs'a to wymagania masz wręcz wysokie ;p. Osobiście poleciłbym jednak zrezygnować z klawiatury, a dołożyć pieniążki do Lepszej myszki+podkładkę do tego.

Witam. Moja stara myszka a4tech x747 zaczęła mnie irytowac swoim działaniem, więc planuje kupić nową. Chciałbym kupić mysz do okolo 80zl. Fajne są z serii bloody np. Blazing lub v8. Dodatkowo jakąś klawiatura w tej samej cenie (fajnie by byla z wysokimi klawiszami). Gram tylko w CSA więc wymagań zbyt wysokich nie mam. Polecicie coś?