Klawiatura

Szukam klawiatury w niskiej cenie tak do 80 złotych podświetlana, wygodna i najlepiej programowalne klawisze. Klawiatura gamingowa (czy to FPSy, czy RPG). Mam nadzieje, że w takiej cenie coś znajdę i mnie nie wyśmiejecie :P?

Sorry ale za 80 zł to nie uda ci się kupić DOBREJ klawiatury więc jak już to lepiej uzbieraj troche kasy i kup coś z wyższej półki jak razer blackwidow czy co innego

To nie dla mnie klawiaturka po pierwsze. Napisałem dobra? Nie. Jak nie wnosisz nic do tematu to najlepiej tu nie pisz. Takie bzdury, żeby sobie dozbierać to nie tutaj, a z Razera mi może nawet parolatek poleci. Czemu akurat tutaj musisz zbierać te 20 postów :/?

@edit

Może być bez podświetlenia.

http://allegro.pl/klaw-a4-tech-x7-g800mu-g800-g800mu-hub-audio-i1998289107.html Może to?

Ja bym wybrał się na Twoim miejscu do Saturna. Za do 80zł na pewno coś znajdziesz :)

Dobra jednak mogę zakupić do 300 zł lub 350, ale musi być dobra:) Jak będzie możliwość to + myszkę dajcie.

Szukam klawiatury w niskiej cenie tak do 80 złotych podświetlana, wygodna i najlepiej programowalne klawisze. Klawiatura gamingowa (czy to FPSy, czy RPG). Mam nadzieje, że w takiej cenie coś znajdę i mnie nie wyśmiejecie :P?