Klikanka

Szukam gry, którą mogę sobie odpalić w tle podczas zamulania przed kompem, kiedy nie mam chęci i czasu na bardziej wymagające tytuły. Może jakaś strategia turowa pokroju Disciples, Heroesów, Battle for Wesnoth?. Coś prostego i wciągającego, gdzie zrobię kilka kliknięć, pooglądam kilka filmików na YT i tak w kółko. Z góry mówię, że gierki przeglądarkowe typu Plemiona (edit dla Ganzu - SF też) odpadają. To ja chcę zadecydować kiedy wrócić do gry. Krew mnie zalewa, kiedy widzę "KOSZARY - W BUDOWIE (1:20:24)".

Pride of tearn jezeli to ma być mmo
A single to cokolwiek ;p Ja gram w darksoulsa 2 w tle ;p

A single to cokolwiek ;p Ja gram w darksoulsa 2 w tle ;p

...

Powtórzę - coś lekkiego, przyjemnego. Robię kilka kliknięć i wracam do zajęć.

shakes&fidget, hero zero

Ludzie, nie załamujcie mnie. Napisałem, że nie chcę gówna, gdzie gra mi narzuca ile mam czekać zanim coś zrobię. A co robi sf? Dokładnie to.

Adventure Quest powinno się nadać IMO

Jest dobre na coś takiego, fakt. Tylko, że w AQ, DF i inne ich gierki już się nagrałem. Ale tak czy siak dzięki za propozycję.

Limbo

Heroes online

Szukam gry, którą mogę sobie odpalić w tle podczas zamulania przed kompem, kiedy nie mam chęci i czasu na bardziej wymagające tytuły. Może jakaś strategia turowa pokroju Disciples, Heroesów, Battle for Wesnoth?. Coś prostego i wciągającego, gdzie zrobię kilka kliknięć, pooglądam kilka filmików na YT i tak w kółko. Z góry mówię, że gierki przeglądarkowe typu Plemiona (edit dla Ganzu - SF też) odpadają. To ja chcę zadecydować kiedy wrócić do gry. Krew mnie zalewa, kiedy widzę "KOSZARY - W BUDOWIE (1:20:24)".