KlikMMO - First Looki!

Twoje stare konto na Youtbue, to OneKlikMMO? Podobny głos :D Ale tam był młodszy ;) Hehe flmiki z Allods Online i Martial Empires?

Twoje stare konto na Youtbue, to OneKlikMMO? Podobny głos Ale tam był młodszy Hehe flmiki z Allods Online i Martial Empires?

Taa! ;]

Aeth i mistrzoswski filmik z WoWem! Dobra robota stary! :]

Dobry kanał, oczywiście sub ode mnie.

Podbijam temat, film z WoWa jest, a już szykuje się następny :)

Aeth! Moc ;]./ Najlepszy gameplay na naszym kanale, subskrybujcie aby było więcej takich gameplayów :)

Smieechowo^

"I mam tutaj jakąś laskę.. zawsze chciałem mieć laske.. zresztą nie ważne" ;)

Ja kiedyś tam wrzucę, o ile naprawię problem z grafiką.

Nie dawajcie mi warna za 2x posta, nie chcę bana bo mam już 9/10 czerwonego paska^ @Edit. To chociaż to jakoś złączcie, albo usuncie poprzedneigo posta.

http://www.youtube.com/watch?v=DOPfDr0XzG4

Nowy video-gameplay, choć dośc się mieszałem wyszło mi chyba całkiem nieźle. Oceniajcie ;)

Jutro nadrobie zaleglosci filmikowe, dzis sciagam co innego i mi nawet YT nie chce normalnie chodzic...

Dostajesz warna za dp, ale to nie jest ban, ban bedzie przy nastepnym przewinieniu. Na przyszlosc: Jak chcesz refresh tematu, to zaraportuj posta i w tresci raportu napisz prosbe o odswiezenie.

Hmm, ja już nie nadążam. Szkodu, Lex, GoodChild to jedna i ta sama osoba? Dziwne.

First Look z Rusty Hearts słabiutki, a początkowe jąkania i zdanie - "będzie to total first look, bo nigdy nie obejrzałem żadnego screena i gameplay'u z gry" absolutnie nieszczere. Nawet odwiedzając oficjalną stronę i pobierając klienta masz już jako-takie pojęcie o danym tytule.

"Widzimy cztery idące postacie [...] mam wybrać jedną z nich" - bez jaj, jakbym kuźwa widział M jak Miłość: "Paweł idź zobaczyć co z dzieckiem, - Okej żono, pójdę zobaczyć co z naszym dzieckiem". Uważasz nas aż za takich idiotów, że musisz pleść takie zdania?

A najbardziej rozśmieszyło mnie: "jak podnieść przedmiot, hmm wyższa szkoła jażdy", chociaż na ekranie widać migający klawisz "X".

Nie, lepsze jest to: poziom Normal, boss, który spada na kilka hitów, a ty wyskakujesz: "bossy nie były tak inteligentne, jak tutaj". Może tylko, ty jesteś taki słaby?!

Niby grałeś w Vindictusa itp, a jednak grasz tutaj jak ciota.

Hmm, ja już nie nadążam. Szkodu, Lex, GoodChild to jedna i ta sama osoba? Dziwne. First Look z Rusty Hearts słabiutki, a początkowe jąkania i zdanie - "będzie to total first look, bo nigdy nie obejrzałem żadnego screena i gameplay'u z gry" absolutnie nieszczere. Nawet odwiedzając oficjalną stronę i pobierając klienta masz już jako-takie pojęcie o danym tytule. "Widzimy cztery idące postacie [...] mam wybrać jedną z nich" - bez jaj, jakbym kuźwa widział M jak Miłość: "Paweł idź zobaczyć co z dzieckiem, - Okej żono, pójdę zobaczyć co z naszym dzieckiem". Uważasz nas aż za takich idiotów, że musisz pleść takie zdania?A najbardziej rozśmieszyło mnie: "jak podnieść przedmiot, hmm wyższa szkoła jażdy", chociaż na ekranie widać migający klawisz "X".

Tak ta sama :)

Na prawdę nie widziałem tego 'X" w prawym dolnym rogu, zorientowałem się jak obejrzałem filmik na YT :D

Nev video - Dota 2 targeted! Check this OUT!

Tak jak @guru , Rusty heart porazka naprawde nie przyjemnie sie oglada + na samym poczatku "BEDE" a nie "Będe" to juz slychac:)

Co do Aeth za bardzo ukazujesz emocje(Swoje odczucia). To ma byc first look o grze , a nie pokaz Twoich emocji typu : o kurde nie bijcie mnie , no nie no mowilem, zja juz sam nie wiem , a jednak kurde to tu . Bez tych 2 rzeczy i bedzie fajnie. Z reszta troche to dziwnie wyglada , grasz tyle w wowa z tego wynika , ze popelniasz takie gafy na samym poczatku. Wiem mozna zapomniec ale do first looka pasuje sie przygotowac , to nie sa nowe gry .

Tak jak @guru , Rusty heart porazka naprawde nie przyjemnie sie oglada + na samym poczatku "BEDE" a nie "Będe" to juz slychac:)Co do Aeth za bardzo ukazujesz emocje(Swoje odczucia). To ma byc first look o grze , a nie pokaz Twoich emocji typu : o kurde nie bijcie mnie , no nie no mowilem, zja juz sam nie wiem , a jednak kurde to tu . Bez tych 2 rzeczy i bedzie fajnie. Z reszta troche to dziwnie wyglada , grasz tyle w wowa z tego wynika , ze popelniasz takie gafy na samym poczatku. Wiem mozna zapomniec ale do first looka pasuje sie przygotowac , to nie sa nowe gry .

Bladek, robię to celowo i podchodzę do filmiku w pełni na luzie, nie chcę być poważny w filmiku, bo to zwyczajnie przynudza.. :) Parę osób powiedziało mi, że film z WoWa jest nudny, gdyż nic się w nim nie dzieje, nawet nie palnę jakiegoś tekstu. Rozumiesz o co chodzi?

@EDIT Kolejny film, tym razem gameplay z gry Tribes: Ascend :)

Jutro pojawią się filmu ;)

Drobne podziękowania z okazji 200 widzów :)

.

Nowy filmik, tym razem wziąłem na klatę świeżutki i soczysty produkt od PWE:

Około godziny 21 znajdzie się film z gry The Missing Ink, której postanowiłem się przyjrzeć :)

@EDIT

Podbijam temat! 3 nowe filmy :)

Minął gruubo ponad rok, odkąd nagraliśmy nasz ostatni filmik, i gruubo ponad pół roku odkąd ostatni raz odwiedziliśmy nasz kanał na YouTube. Dzisiaj wspólnie chcielibyśmy ogłosić nasz ponowny start. Po rozmowie z Aeth'em doszliśmy do wniosku,że warto wrócić do starych czaasów. Zresztą pewnie i Wam miło było słuchać naszych głosików (Choć teeraz już po mutacji). Jeszcze w to nie wierzycie ? Przed wami pierwszy FIRST LOOK od Aetha na naszym kanale KlikMMO po ponad roku. Wkrótce pojawią się nowe produkcje i nowości. Kliknijcie "Subskrybuj" jeżeli nadal chcecie nas śledzić! Enjoy!

Jako niespodzianka Path Of Exile! :)

Zachęcamy do obejrzenia, naprawdę warto, spontan stylówka :)

Subskrybuj nasz kanał

Klikasz?