KlikMMO - First Looki!

Minął gruubo ponad rok, odkąd nagraliśmy nasz ostatni filmik, i gruubo ponad pół roku odkąd ostatni raz odwiedziliśmy nasz kanał na YouTube. Dzisiaj wspólnie chcielibyśmy ogłosić nasz ponowny start. Po rozmowie z Aeth'em doszliśmy do wniosku,że warto wrócić do starych czaasów. Zresztą pewnie i Wam miło było słuchać naszych głosików (Choć teeraz już po mutacji). Jeszcze w to nie wierzycie ? Przed wami pierwszy FIRST LOOK od Aetha na naszym kanale KlikMMO po ponad roku. Wkrótce pojawią się nowe produkcje i nowości. Kliknijcie "Subskrybuj" jeżeli nadal chcecie nas śledzić! Enjoy!

Jako niespodzianka Path Of Exile! :)

Zachęcamy do obejrzenia, naprawdę warto, spontan stylówka :)

Subskrybuj nasz kanał

Klikasz?

Zgadza się, reaktywujemy kanał, mam nadzieję, że wniesiemy znowu coś nowego mimo, że jest już mnóstwo konkurencji, ponieważ bycie "Video-makerem" stało się bardzo popularne. Zobaczymy jak Wam się spoodoba!

Hah, fajnie, ale ja czekam na pierwszy filmik od Szkodu. A wlasnie, bo ostatnio mam pewna zacme, wiec pytam: Szkodu, jaki byl twoj pierwszy nick na forum/ na filmikach, bo nie moge sobie przypomniec? I jeszcze jedno, da rade gdzies zobaczyc twoj first look z pewnej gry, ktorej nazwy nie pamietam, ale w ktorej paplales cos o kicajacych kroliczkach?

Hah, fajnie, ale ja czekam na pierwszy filmik od Szkodu. A wlasnie, bo ostatnio mam pewna zacme, wiec pytam: Szkodu, jaki byl twoj pierwszy nick na forum/ na filmikach, bo nie moge sobie przypomniec? I jeszcze jedno, da rade gdzies zobaczyc twoj first look z pewnej gry, ktorej nazwy nie pamietam, ale w ktorej paplales cos o kicajacych kroliczkach?

Miło słyszec, moja produkcja jutro o ilę ustawię kartę dźwiękową, bo nie mogę nagrywać głosu z gry, a to jest chaamskie T_T. Mój pierwszy nick ? xGoodChild o ile się nie mylę.

Króliczki ? Ether Saga Online :). Mam na dysku, o nie nie,nie wrzucę bo tam mam głoś jak jakaś 11 letnia blondyneczka ^^

Tak muszę przyznać, że Szkodnikowi się głos nieźle zmienił i brzmi o niebo lepiej. Wrzuć, wrzuć, dla porównania :) Dzięki Dzz za jakąs otuchę :) Nawet czekaliśmy na jakiś Twój post, bo pamiętamy, że nas oglądałeś i komentowałeś każdy film.

Całkiem, całkiem. Oby było więcej i jeszcze lepiej :) .

Ok, jestem po seansie, podobalo mi sie. Raz, ze calkiem niezle pokazales podstawowe mechanizmy rozgrywki, a dwa, ze przyjemnie sluchalo sie twojego glosu, zgrabnie wtapiajacego sie w otoczke gry. W tym sensie, ze mowiles bez scinek, plynnie i w miare ciekawie. Sama barwa glosu tez odpowiednia, ale o tym juz pamietalem z poprzdnich filmikow.

A co na minus? Ja wiem, ze to nie byla recka, ale mimo to mogles dodac kilka subiektywnych komentarzy-ocen odnosnie gry. Fajnie, gdyby kazdy wasz filmik desygnowal sie jakas poczatkowa animacja, aby byl z marszu rozpoznawalny. Ah i jeszce jedno, koniecznie musisz popracowac nad wymowa angielskich nazw. Nie jest fatalnie, ale kilka malych zgrzytow zabolalo, choc jak mowie: jest dopuszczalnie, ale to nie zmienia faktu, ze moze byc lepiej.

A tak Szkodu, wlasnie o ten nick mi chodzilo, a co do filmiku, ktorego sie wstydzisz.... Dawaj go, on byl najlepszy z twoich produkcji xD.

Przepraszam za jakiekolwiek błędy w wymowie, faktycznie jeszcze czasami się na tym łapię. Subiektywne opinie? Spróbuję coś takiego dodać w następnym filmie. Wspminasz zapewne o intrze mowiąc o animacji? Zawsze chciałem umieć posługiwać się tymi wszystkimi programami do obróbki filmów, jednak nigdy nie miałem na to czasu i zapału. Może zlecę jakiemuś grafikowi zrobienie intra oraz layouta na nasz kanał :) Wszystko się powoli rozwija.

Podoba mi się twoja barwa głosu ;) Kliknąłem "Fajne" ;D

A tak Szkodu, wlasnie o ten nick mi chodzilo, a co do filmiku, ktorego sie wstydzisz.... Dawaj go, on byl najlepszy z twoich produkcji xD.

Nieee ma mowy, nie wrzuuucę go. Recka sprzed ponad roku, głos jak 11 letnia blondyneczka a ty mi tu 'dawaj go" xD. Kicające króliczki nagram ponownie kiedy indziej. Dojdę do tego ^^

Taaaa, naprawiłem problem dlaczego nie nagrywało mi dźwięku z gry. First look powinien mieć premiere dzisiaj ~19-20. Jeszcze powiadomię po południu co i jak, póki co patchuję wszystkie gierki na kompie,zeby recki wpadały raz na dzień/dwa :). Nie wiem jak będzie z Aeth'em,ale pomysł powrotu też mu się chyba nieźle spodobał. Co dziwne, pomysł powrotu wymyśliłem ja spamując mu od dwóch dni, w końcu się przekonał :D

wgl. Jakieś starocie nagram na powrót, bo muszę dojśc do wprawy^

@Edit

Nie wiem ale Aeth coś mówił o Blade and Souk,że chce first'a nagrać. Jest sens jakiś na tym prywatnym serwerz,e czy 15minut spędzi na odbugowywaniu się?

Nieee ma mowy, nie wrzuuucę go. Recka sprzed ponad roku, głos jak 11 letnia blondyneczka a ty mi tu 'dawaj go" xD. Kicające króliczki nagram ponownie kiedy indziej. Dojdę do tego ^^Taaaa, naprawiłem problem dlaczego nie nagrywało mi dźwięku z gry. First look powinien mieć premiere dzisiaj ~19-20. Jeszcze powiadomię po południu co i jak, póki co patchuję wszystkie gierki na kompie,zeby recki wpadały raz na dzień/dwa . Nie wiem jak będzie z Aeth'em,ale pomysł powrotu też mu się chyba nieźle spodobał. Co dziwne, pomysł powrotu wymyśliłem ja spamując mu od dwóch dni, w końcu się przekonał wgl. Jakieś starocie nagram na powrót, bo muszę dojśc do wprawy^@EditNie wiem ale Aeth coś mówił o Blade and Souk,że chce first'a nagrać. Jest sens jakiś na tym prywatnym serwerz,e czy 15minut spędzi na odbugowywaniu się?

Jak coś to Blade & Soul. I da się normalnie na nim grać.

Na pierwszy ogień pójdzie WoW, potem ewentualnie B&S, niestety nie załapałem się na klucz do Aiona, a chętnie znowu bym zajrzał co się tam dzieje. Myślę, że oprócz zwykłych first looków i gameplayów można robić jakieś lets playe, z LoLa, czy innych gier. Wszystko wyjdzie w praniu.

Wszystko ok, ciekawe filmiki, dzięki tobie zaraziłem się na poe ;D. Widzę, że dodałeś nowy filmik B&S, zaraz zabiorę się do oglądania. Kanał gorąco polecam.

Zgadza się, film z B&S już jest, chyba ciekawy, nie zabrakło tez humoru :) Napiszcie co sądzicie!

Nie mow teraz, ze miales glos jak 11 letnia blondyneczka bo za pare lat napiszesz, ze teraz miales glos jak piskliwa wiertarka. Mimo wszystko czekam na jakis filmik od ciebie.

Jest i mój First Look

http://www.youtube.com/watch?v=FW0pQPJi-_E&feature=plcp&context=C3ec02a5UDOEgsToPDskKryMBZbulIu5bIzD4RM6yz

Oldschoolowa gra i śmiechowy filmik. Subskrybuj! ;]

@DOWN

Dzisiaj nagrany :)

Jest i mój First Lookhttp://www.youtube.com/watch?v=FW0pQPJi-_E&feature=plcp&context=C3ec02a5UDOEgsToPDskKryMBZbulIu5bIzD4RM6yzOldschoolowa gra i śmiechowy filmik. Subskrybuj! ;]

Nie wiem czy to jest ten Twój stary filmik, ale mam nadzieję, że nie bo fajnie się Ciebie słucha i ciekawie ogląda, także oby tak dalej. ;)

GoodChild, jak zwykle uroczy chaos ; p.

GoodChild, jak zwykle uroczy chaos ; p.

Znaaczy o co Ci chodzi z tym chaosem, bo ciut nie ogarniam ?

Ale chyba ogólnie nie jest źle jak na pierwszy film po roku ?:)

Jeszcze się wszystko poprawi, jest czas; ]

Co do glosu to raczej nie po mutacji, a w trakcie. Kurde strasznie wrazliwy jestem na ludzkie glosy.