KlikMMO i strona WWW

Jak w temacie. Załączam również ankietę :) Uzasadnijcie swój wybór w komentarzach. Dodam również, że prace wstępne trwają, a do zapłaty potrzebujemy.. UWAGA! Alz w Cabalu na serwerze Mercury.. Tak, mamy problem. O nic się tu nie ubiegam, lecz wszelkie małe ''dotacje'' będą mile widziane, i wspomnimy o was w filmikach :) Dostaniecie na naszej stronie również specjalną rangę. Pozdrawiam :)

Co do samej strony to jestem na NIE. nie wiem jakiej mysli wy jesteście, jednak portal mmorpg.org.pl wystarczająco wystarcza, a osobiście wątpie aby było dość dużo osób na tej stronie. Ja nagrywam filmiki nie zajmuję się stroną, więc nie wiem ;)

Co do samej strony, to robi ją ktoś kto chce kasę w Cabalu lub w Metinie, nawet ja nie wiem ile ma lat, z tego co Aeth mówi to ponad 18. Osobiście w to nie wierze. Od was zalezy. ;)

Ja bym chciał.

Ułatwiło by to szukanie gry oraz inne rzeczy.

Ogólnie jestem na TAK, TAK, TAK.

3razy tak dziękujemy

Moim zdaniem - totalnie niepotrzebne, wystarczy ta strona oraz kanał klikmmo na youtube.

tez dalem NIE poniewaz macie zamalo doswiadczenia w robieniu takich filmikow.. poogladajcie sobie np MMOHUT, i tez jak zrobicie z 30 filmikow powinniscie cos zrobic :D ze stronka. ale jak narazie to nie.

Dałem nie. Czemu? Niby fajne, ale totalnie zbędne.

Ja jestem na nie. Powód jest z jednej strony błahy ale chodzi mi o tego dzieciaka.

Jak w temacie. Załączam również ankietę :) Uzasadnijcie swój wybór w komentarzach. Dodam również, że prace wstępne trwają, a do zapłaty potrzebujemy.. UWAGA! Alz w Cabalu na serwerze Mercury.. Tak, mamy problem. O nic się tu nie ubiegam, lecz wszelkie małe ''dotacje'' będą mile widziane, i wspomnimy o was w filmikach :) Dostaniecie na naszej stronie również specjalną rangę. Pozdrawiam :)