Jak w temacie. Załączam również ankietę Uzasadnijcie swój wybór w komentarzach. Dodam również, że prace wstępne trwają, a do zapłaty potrzebujemy.. UWAGA! Alz w Cabalu na serwerze Mercury.. Tak, mamy problem. O nic się tu nie ubiegam, lecz wszelkie małe ''dotacje'' będą mile widziane, i wspomnimy o was w filmikach
Dostaniecie na naszej stronie również specjalną rangę. Pozdrawiam
KlikMMO i strona WWW
Co do samej strony to jestem na NIE. nie wiem jakiej mysli wy jesteście, jednak portal mmorpg.org.pl wystarczająco wystarcza, a osobiście wątpie aby było dość dużo osób na tej stronie. Ja nagrywam filmiki nie zajmuję się stroną, więc nie wiem
Co do samej strony, to robi ją ktoś kto chce kasę w Cabalu lub w Metinie, nawet ja nie wiem ile ma lat, z tego co Aeth mówi to ponad 18. Osobiście w to nie wierze. Od was zalezy.
Ja bym chciał.
Ułatwiło by to szukanie gry oraz inne rzeczy.
Ogólnie jestem na TAK, TAK, TAK.
3razy tak dziękujemy
Moim zdaniem - totalnie niepotrzebne, wystarczy ta strona oraz kanał klikmmo na youtube.
tez dalem NIE poniewaz macie zamalo doswiadczenia w robieniu takich filmikow.. poogladajcie sobie np MMOHUT, i tez jak zrobicie z 30 filmikow powinniscie cos zrobic ze stronka. ale jak narazie to nie.
Dałem nie. Czemu? Niby fajne, ale totalnie zbędne.
Ja jestem na nie. Powód jest z jednej strony błahy ale chodzi mi o tego dzieciaka.
Jak w temacie. Załączam również ankietę Uzasadnijcie swój wybór w komentarzach. Dodam również, że prace wstępne trwają, a do zapłaty potrzebujemy.. UWAGA! Alz w Cabalu na serwerze Mercury.. Tak, mamy problem. O nic się tu nie ubiegam, lecz wszelkie małe ''dotacje'' będą mile widziane, i wspomnimy o was w filmikach
Dostaniecie na naszej stronie również specjalną rangę. Pozdrawiam