Witam od jakiegoś czasu brakuje mi porządnej gry z dobrym klimatem oraz rozwałką demonów potworów itp itd. Wiecie coś w stylu shadow warriors Jeśli znacie jakąś wartą uwagi grę to zaproponujcie w kom. nie musi być najnowsza jak mówiłem liczy się dla mnie klimat i dobra zabawa
Klimatyczna siekanina
Mam 2 gry obydwie Hack and Slash czyli jedne z moich ulubionych:
- The Incredible Adventures of Van Helsing (ostatnio zaczołem grać więc jak masz chęć to możemy w coopie zagrać)
- Torchlight (świetna gra polecam Piotr Fronczewski xD)
Grałeś w Doom 3 ?
w doom3 nie grałem chetnie zobaczę a co do torchlighta i van helsinga to nie szukam Hack and Slash tylko cos w stylu Painkillera
DMC
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=18556
Jestem pewny w 100 %, że ta gra cię zadowoli
Lub Painkiller czarna edycja z dodatkiem sierociniec! ;D miazga totalna i nienormalna przyjemność z rozwalania hord .
Ten link co podałem to taka odnowiona wersja Painkillera złotej edycji , a dodam od siebie, że np muzyka to jest bez porównania lepsiejsza w tej podstawowej wersji
bo tam na prawdę czujesz, że żyjesz
i zabijasz.
A tutaj masz epicki filmik z gry po odnowieniu
Dzięki za pomoc gruuubo się zapowiada
Painkiller właśnie kojarzy mi się z takim mordowaniem w rytm muzyki
http://www.youtube.c...h?v=d9_vzUlorfk
Do tego utworu się latało i kołkownicą napierdzielało szatana.
Jak będziesz w to grał to napisz opinie swoją ( czy lepsza jest ta odnowiona część od czarnej edycji )
Ciekawi mnie zdanie innych bo sam nie wiem co o tym myśleć na dłuższą metę
Pozdrawiam!
Um, może Metal Gear Rising? Albo seria DMC? Klimatyczne siekanki w których ubawisz się po pachy .
Dead island to cudna kooperacyjna siekanina z zombie a na allegro kupisz za kilkanaście złotych
Painkiller Black Edition
Painkiller Hell & Damnation
I jeszcze Painkiller Overdose jakoś trzyma klimat (wg mnie)
Witam od jakiegoś czasu brakuje mi porządnej gry z dobrym klimatem oraz rozwałką demonów potworów itp itd. Wiecie coś w stylu shadow warriors Jeśli znacie jakąś wartą uwagi grę to zaproponujcie w kom. nie musi być najnowsza jak mówiłem liczy się dla mnie klimat i dobra zabawa