Klucz aktywacyjny czy przedłużenie

Witam,

Jestem świeżo po pobraniu clienta SWTOR'a i mam takie pytanko. Na pewnej stronie z kluczami do gry (nie wiem czy mogę podać link D: ) zwanej keye pl mam do wyboru dwie opcje: Klucz aktywacyjny do gry Star Wars The Old Republic + 30 dni gry. za 19.99zł LUB Star Wars: TOR Prepaid 60 dni przedłuży ważność Twojego konta w grze o 2 miesiące! To najtańsza i najbezpieczniejsza forma doładowywania konta ... za 74.90 zł.

Moje pytanie brzmi: Czy kupując ten starter za 19.99 na nowym koncie F2P dostanę te 30 dni abonamentu czy muszę kupić od razu to przedłużenie na 2 miesiące za 75 zł?

Proszę o szybką odpowiedź. :)

Pozdrawiam. :)

najpierw kup starter potem dopiero przedluzenie :)

Na stronie głównej SW masz 60 dni za 60zł, więc chyba bardziej opłaca się kupować na stronie głównej~

Jeżeli chodzi o kupowanie - najpierw kupujesz grę, później doładowanie

Ale po co starter ? Zakładasz kontor, kupujesz subskrypcje i grasz. Nie widze sensu kupowac startera.

a ktoś będzie teraz zaczynać grać w swtor od początku ? może być nawet gracz free to play?

głupoty ci piszą, od razu kupuj 2 miechy prepaida, sam tak zrobiłem, ludzie zapomnieli ze ta gra to już free to play, nie potrzeba podstawki zżadnej

głupoty ci piszą, od razu kupuj 2 miechy prepaida, sam tak zrobiłem, ludzie zapomnieli ze ta gra to już free to play, nie potrzeba podstawki zżadnej

głupoty ci piszą, 2 miesiące subskrypcji 60zł (i nie kupuj drożej na stronach z kluczami), więc 30dni za 30zł;

starter kosztuje ~20zł w którym masz 30dni gry z tym że możesz go użyć jednorazowo, potem zostają prepy

Dobrze czyli na początek mogę kupić starter. Fajnie. Dziękuję za odpowiedzi, temat do zamknięcia. :)

Dobrze czyli na początek mogę kupić starter. Fajnie.

Mógłby ktoś jeszcze napisać gdzie mogę kupić Starter przy użyciu PaySafeCard? Bo na keye pl chyba się nie da.

to jak ktoś zaczyna grać ?

Tak tylko powiedzcie mi gdzie mogę kupić starter przy użyciu PaySafeCard? :P

ale jak cos zaczynamy dzis okolo 20.30 tylko na jakim servie ?

Gram na serwerze TOFN - zapomniałem nazwy ale taki jest skrót. :P Dzieki za odpowiedzi i temat do zamknięcia. :)

Pozwól że zanim zamkniesz ja się wypowiem.

Jeśli grasz jako f2p kupuj tylko i wyłącznie abonament za pośrednictwem strony. Jeśli nie masz karty płatniczej, 60zł za 2 miesiące za pomocą "One TIme Purcashe" przez PaySafeCard jest spoko, Najlepiej zrobić tak:

Bierzesz 100zł, kupujesz za nie PSC. Albo od razu, albo koło 40lvl aktywujesz one time sub za 60zł, zostaje ci 40, wtedy kupujesz dodatek Rise of the Hutt Cartel za pół ceny bo masz suba (36zł). I wtedy masz pernamentnie dodatek do gry. Jak masz jakieś pytania odnośnie SWTOR'a znajdź mnie na skype, nazwa konta "roycewicz" ale nick na skype "Kanade". Tam odpowiem na nurtujące Cię pytania,

Ja mam małe pytanko jeszcze. Jeżeli kupię ten starter to czy status konta zmieni mi się na preffered?

Pozwól że zanim zamkniesz ja się wypowiem.Jeśli grasz jako f2p kupuj tylko i wyłącznie abonament za pośrednictwem strony. Jeśli nie masz karty płatniczej, 60zł za 2 miesiące za pomocą "One TIme Purcashe" przez PaySafeCard jest spoko, Najlepiej zrobić tak:Bierzesz 100zł, kupujesz za nie PSC. Albo od razu, albo koło 40lvl aktywujesz one time sub za 60zł, zostaje ci 40, wtedy kupujesz dodatek Rise of the Hutt Cartel za pół ceny bo masz suba (36zł). I wtedy masz pernamentnie dodatek do gry. Jak masz jakieś pytania odnośnie SWTOR'a znajdź mnie na skype, nazwa konta "roycewicz" ale nick na skype "Kanade". Tam odpowiem na nurtujące Cię pytania,

chyba troche za murzynami jesteś, bo teraz dodatek masz za free jak właśnie pre paida 2- miesięcznego kupisz - dlatego pisałem, żeby nie bawić się w jakieś podstawki + 30 dni, bo w takim przypadku nie dostaniesz dodatku i dodatkową kasę za niego musisz bulić, a tak masz 2 miechy + ponad 500 cartel coinów miesięcznie ci dadzą (łącznie ponad 1200 otrzymałem) + dodatek za friko

Ja mam małe pytanko jeszcze. Jeżeli kupię ten starter to czy status konta zmieni mi się na preffered?

status podwyższy ci się na preffered nawet jak jednego Cartel Coinsa zakupisz w ISsie na stronie (sam tak kiedys zrobiłem przez sms-a :) )

*za starter też są coiny więc bardziej opłaca się kupić starter + prep (20zł+60zł=80zł) niż 1,5 prepa (1,5*60=90zł) // w obu przypadkach 90dni gry;

*co do serwera, to jeśli jeszcze nie zacząłeś a nie jesteś w 100% przekonany to polecałbym red eclipse - więcej ludzi i więcej gildii hc, kredyty też lepiej i drożej schodzą ;)

*jeśli chodzi o preferred status to strona mówi że trzeba zrobić zakup za minimum 4,99$, więc kupując starter masz 30dni suba, ~500coinów a potem dożywotnio preferred: http://www.swtor.com/free/features

jeszcze raz pwtórzę, jest opcja kupna 450 CC za sms-a z której skorzystałem i automatycznie dostałem preferred status

Hej, ja sobie tak lajtowo expie, na razie 20 lv po stronie imperium. Mogę z Wami pograć