Klucz - beta weekend

Witam,mam prośbę do forumowiczów jeżeli posiadacie keya na beta weekend a jest wam on bezużyteczny proszę wysłać mi na pw lub gg 36076248 a na pewno się odwdzięczę. Grę po prostu chce wypróbować w parę godzin czy jest warta 200zl ;)

Z góry dzięki

obawiam się, że każdy kto zdobył klucz, właśnie sam chce grę wypróbowac czy jest warta swojej ceny. Zdobyłem klucz i jak nie znajdziesz osoby, która ci go podaruje, to możemy zrobic tak: ja na początku sb sprawdze gw, później podam ci passy, pzdr

Ja kupiłem w ciemno za 200 zł :) Opłacało się.

Nie wątpię, że się opłacało. Naszczęście sam spróbuję BWE. Poszukaj na innych stronach kluczy.

Chodze ciagle po necie i nie moge napotkac zadnych kluczy ;(

P.S

Moglby ktos podac link do klienta ? bo z tego co wiem to trzeba sie zarejestrowac i wtedy dopiero pojawia sie link

Jakby ktoś miał wolny klucz, albo byłby skory po wypróbowaniu pożyczyć konta, byłbym bardzo wdzięczny, planuje zakup Guild Wars 2, a nie jestem pewny czy mi ruszy ;/

Poda ktoś link do klienta ;>?

Z tego co widziałem, guru pisał że ma jeszcze klucze więc pewnie je udostępni. Oraz proszę link do klienta: LINK

Dzieki wielkie,mozna zamknac ;)

Witam,mam prośbę do forumowiczów jeżeli posiadacie keya na beta weekend a jest wam on bezużyteczny proszę wysłać mi na pw lub gg 36076248 a na pewno się odwdzięczę. Grę po prostu chce wypróbować w parę godzin czy jest warta 200zl ;)

Z góry dzięki