Hej, jeżeli ktoś zakupił Humble Bundle, to zapewne wie, że dodają również Sims3 i Battlefield3. Jeżeli znalazłaby się tutaj na forum taka osoba, co posiada już Battlefielda 3 a dostał grę przy zakupie humble bundle, chętnie bym przygarnął, niżeli miałby się "kurzyć nadaremnie kod . Z góry dzięki.
Klucz BF3 do oddania
Oj myślę, że jak już to ktoś wolałby go sprzedać. ;d
Oj myślę, że jak już to ktoś wolałby go sprzedać. ;d
Czasami trafiają się dobre duszyczki na tym świecie . Na battlelogu powstał podobny temat, sporo osób oddawało kody
, niestety nie wiem czemu ale nie mogę pisać na ich forum... Pomimo, ze mam tam konto -.- wtf.
Przedchwilą ktoś rozdawał tutaj 5 gier, ale w 7 minut poszły. Dead Space, Dead Space 3, Mirror Edge i Burnout Paradise
po co ci bf3? bez premki to jak grac w demo...
po co ci bf3? bez premki to jak grac w demo...
Gdzie tam, premium daje Tobie tyko kilka map dlc...
tylko kilka? bez premki masz 1/3 map juz nie mówiać o tym ile trybów gry masz zablokowane
po za tym w bf3 na starych mapach prawie nikt nie gra
A premium wcale drogie nie jest.
^ e tam. Nie każda tania aukcja = syf
Co do autora. No w sumie racja może się jakaś znajdzie lecz pewnie większość mająca duplikat będzie wolała sprzedać ;/
......bez premki mozna spokojnie gac
http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/forum/threadview/2832654348047850756/
mozna miec prem na ru wersji
i pingi po 100
Zainteresowany, ktoś o dobrym sercu na pewno odda. Dalsza dyskusja to tylko Offtop.
Hej, jeżeli ktoś zakupił Humble Bundle, to zapewne wie, że dodają również Sims3 i Battlefield3. Jeżeli znalazłaby się tutaj na forum taka osoba, co posiada już Battlefielda 3 a dostał grę przy zakupie humble bundle, chętnie bym przygarnął, niżeli miałby się "kurzyć nadaremnie kod . Z góry dzięki.