Klucz BF3 do oddania

Hej, jeżeli ktoś zakupił Humble Bundle, to zapewne wie, że dodają również Sims3 i Battlefield3. Jeżeli znalazłaby się tutaj na forum taka osoba, co posiada już Battlefielda 3 a dostał grę przy zakupie humble bundle, chętnie bym przygarnął, niżeli miałby się "kurzyć nadaremnie kod :). Z góry dzięki.

Oj myślę, że jak już to ktoś wolałby go sprzedać. ;d

Oj myślę, że jak już to ktoś wolałby go sprzedać. ;d

Czasami trafiają się dobre duszyczki na tym świecie :P. Na battlelogu powstał podobny temat, sporo osób oddawało kody :), niestety nie wiem czemu ale nie mogę pisać na ich forum... Pomimo, ze mam tam konto -.- wtf.

Przedchwilą ktoś rozdawał tutaj 5 gier, ale w 7 minut poszły. Dead Space, Dead Space 3, Mirror Edge i Burnout Paradise

po co ci bf3? bez premki to jak grac w demo...

po co ci bf3? bez premki to jak grac w demo...

Gdzie tam, premium daje Tobie tyko kilka map dlc...

tylko kilka? bez premki masz 1/3 map juz nie mówiać o tym ile trybów gry masz zablokowane

po za tym w bf3 na starych mapach prawie nikt nie gra

A premium wcale drogie nie jest.

^ e tam. Nie każda tania aukcja = syf ;)

Co do autora. No w sumie racja może się jakaś znajdzie lecz pewnie większość mająca duplikat będzie wolała sprzedać ;/

......bez premki mozna spokojnie gac

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/forum/threadview/2832654348047850756/

mozna miec prem na ru wersji

i pingi po 100

Zainteresowany, ktoś o dobrym sercu na pewno odda. Dalsza dyskusja to tylko Offtop.

Hej, jeżeli ktoś zakupił Humble Bundle, to zapewne wie, że dodają również Sims3 i Battlefield3. Jeżeli znalazłaby się tutaj na forum taka osoba, co posiada już Battlefielda 3 a dostał grę przy zakupie humble bundle, chętnie bym przygarnął, niżeli miałby się "kurzyć nadaremnie kod :). Z góry dzięki.