Witam, jeśli miałby ktoś do oddania, klucz do bety Guild Wars 2 proszę o podesłanie na pw .
Klucz do bety :)
Mam 10 sztuk. Uzasadnij kolego, dlaczego miałbym akurat Ciebie wybrać.
Też byłbym wdzięczny za klucz. Dlaczego miałbyś go dać mi? Od kilku dni bez skutecznie key'a nie mogę znaleźć a szukam porządnie, strasznie jestem nakręcony na GW2 i po prostu nie wiem czy wytrzymam do premiery, chciałbym sprawdzić czy na jakich mniej więcej ustawieniach graficznych mi gra pójdzie i czemu nie? Skoro masz 10, a pewnie i tak wszystkich nie wykorzystasz.
Giermek jak posiadasz to udostępnij.. jakch uzasadnień oczekujesz?
Dla klucza złamię zasade , swoją zasadę grania podczas wakacji, ale na 2 dni mogę złamać.
I tak dopiero za 4 dni wyjeżdzam. Tak ze jak masz klucz to pls..
Mam 10 sztuk. Uzasadnij kolezko dlaczego mialbym akurat Ciebie wybrac.
Chciałbym dostać klucz, ponieważ zakochałem się w tej grze od pierwszego obajrzanego GamePlay'a więć muszę wejść i zagrać.
Chcę przede wszystkim pograć z bratem i razem "obczaić" GW2
Ja też prosiłbym o klucz. Szukałem w Googlach dobrą godzinę i nie znalazłem nic. Szukałem na tej stronie () i także nic. Bardzo proszę o klucz. Liczę na Was drodzy forumowicze. Proszę o podanie klucza na PW. Pozdrawiam
Ja rowniez bym prosil o kluczyk, jestem fanem gw1 (mam wszystkie dodatki do niej), szukalem na google ale nic nie znalazlem, zarejestrowalem sie na 10 stronach ktore rozdawaly klucze i zawsze pustki A chcialbym przetestowac gw2 zeby nie kupowac kota w worku. Klucz prosilbym wyslac na pw lub gg
Witam, jeśli miałby ktoś do oddania, klucz do bety Guild Wars 2 proszę o podesłanie na pw .