Klucz do Heavensward (NA ) - W dobre ręce

Witam,

oddam klucz do dodatku FFXIV. Jako iż jestem głupiec i nie zauważyłem, że jest blokada regionu, to zakupiłem klucz na dodatek do FF, ale na wersje NA. Jeśli są tutaj gracze grający na NA (ktoś się przeprowadził czy coś podobnego..), to chętnie oddam mu klucz do aktywacji dodatku za darmo :). Wymóg? Prosiłbym o podesłanie jakiegoś dowodu, który by ukazywał, że faktycznie jesteś graczem z NA, a nie "januszem biznesu", który chce wysępić klucz na sprzedaż :)
Pozdrawiam !

Czemu nie napiszesz do supportu o refunda? Pewnie by ci zwrócili hajs.

Napisz do supportu może nawet zamienią ci na kluczyk eu.

Nie wymienią mu bo to był produkt na promocji i blokada regionu jest opisana a eu klucz kosztuje więcej

Pisałem o to i to :) Jako iż nie jest nic możliwe to postanowiłem go komuś oddać ;) Jednakże, dziękuje za rady :)

Dzisiaj może odpalę streama bo i tak mam kluczyk do rozdania do eu wersji :) ale podstawki

Możesz też rozdać mój dla graczy NA ( jak masz takich podczas streamu ;) ) - zakupiłem sobie The Division i nie pali mi się wrócić do FF po tym failu :P

możesz podesłać mi zawsze komuś mogę umilić życie :)

ja mieszkam w ameryce i chetnie przygarnalbym ten kluczyk :) jezeli oczywiscie aktualne

Witam,

oddam klucz do dodatku FFXIV. Jako iż jestem głupiec i nie zauważyłem, że jest blokada regionu, to zakupiłem klucz na dodatek do FF, ale na wersje NA. Jeśli są tutaj gracze grający na NA (ktoś się przeprowadził czy coś podobnego..), to chętnie oddam mu klucz do aktywacji dodatku za darmo :). Wymóg? Prosiłbym o podesłanie jakiegoś dowodu, który by ukazywał, że faktycznie jesteś graczem z NA, a nie "januszem biznesu", który chce wysępić klucz na sprzedaż :)
Pozdrawiam !