Klucz do Patch of Exile - Mały konkurs-zagadka

Z czterech poniższych obrazków musicie ułożyć pewien tytuł - filmu, gry, albumu muzycznego, dokładnie tego nie zdradzę. Podane są cztery obrazku, ich kolejność jest losowa.

Jeden użytkownik może podać tylko dwie odpowiedzi, pozostałe nie będą uznane, możecie podawać dwie na raz, lub w odstępach czasu.

Jest tylko jeden klucz, więc kto pierwszy, ten lepszy.

Powodzenia.

001vyi.jpg

84622368.jpg

200wd.jpg

35866897.jpg

300,spiderman 3 nie wiem czy dobrze zrozumialem czy to swoj mam tytul wymyslic do tych obrazkow ?

300,spiderman 3 nie wiem czy dobrze zrozumialem czy to swoj mam tytul wymyslic do tych obrazkow ?

Nie, jest to tytuł autentycznej produkcji, jego człony ukryte są w tytułach, bądź są elementami jakie można sobaczyć na danych kadrach :)

Wściekła pięśc :P

Wściekła pięśc

Pudło ;)

Mała podpowiedź: 3412

Władca pierscieni :P

Maska! ;d

pijany mistrz,robin hood

Przyczajony tygrys, ukryty smok

Niestety jak na razie brak poprawnej odpowiedzi. Do wcześniejszej podpowiedzi dodam tylko, że polski tytuł składa się z 4 członów, każdy z nich odnosi się do konkretnego obrazka, których kolejność już podałem.

/Edit TeKa, przykro mi, ale każdy użytkownik może podać tylko dwa tytuły.

głowy nie dam ale mam wrażenie że to może być książę Persji piaski czasu lub książę Persji zapomniane piaski.

głowy nie dam ale mam wrażenie że to może być książę Persji piaski czasu lub książę Persji zapomniane piaski.

Gratuluje. Klucz wysyłam na pw.

Z czterech poniższych obrazków musicie ułożyć pewien tytuł - filmu, gry, albumu muzycznego, dokładnie tego nie zdradzę. Podane są cztery obrazku, ich kolejność jest losowa.

Jeden użytkownik może podać tylko dwie odpowiedzi, pozostałe nie będą uznane, możecie podawać dwie na raz, lub w odstępach czasu.

Jest tylko jeden klucz, więc kto pierwszy, ten lepszy.

Powodzenia.

001vyi.jpg

84622368.jpg

200wd.jpg

35866897.jpg