Klucz do PoE

Tak jak w temacie mam 1 klucz do PoE mogę go zamienić na cokolwiek innego oprócz Doty 2 lub możecie się popisać inwencją twórczą i wymyślić jakiś wierszyk lub coś w ten deseń (Jak nie będzie żadnej konkretnej odpowiedzi zrobię konkurs kto pierwszy ten lepszy).Na pracę czekam do 6 stycznia .

Ja też chcę :D

Mogę dać kluczyk 24h do WarZ :3 ewentualnie coś z WoWa na prv serwerze ToD

Mogę dać klucz do SMITE albo Metro 2033

Nie ma sensu się prosić o klucza,za 22 dni rusza gra ;)

up- czy po starcie konta ktore byly na becie sie kasuja?

nie będzie osobny server i na nim będą wszystkie postacie z zamkniętej bety

Ciekawe kto "nowy" dołączy do serwera z ludźmi full skoksanymi ; d Forever Alone : <

Ale czy aby na pewno... ?

Wszystkie postacie są kasowane po CBT.

to oczywiste ze postacie z CBT są kasowane.

Temat to zamknięcia Siemierz zaoferował zrobienie mi awatara dlatego klucz powędruje w jego ręce

to oczywiste ze postacie z CBT są kasowane.

Nie jest ot takie oczywiste nei w każdej grze tak jest, ale w POHu akurat tak ma być :)

Postacie z CBT zostaną przeniesione do ligi Legacy, więc ci którzy mają postacie z CBT mogą sobie na nich dalej grać - ale żaden nowy gracz już do ich ligi nie dołączy, więc to raczej logiczne, że wszyscy przeniosą się do normalnych lig (default lub hardcore).

Tak jak w temacie mam 1 klucz do PoE mogę go zamienić na cokolwiek innego oprócz Doty 2 lub możecie się popisać inwencją twórczą i wymyślić jakiś wierszyk lub coś w ten deseń (Jak nie będzie żadnej konkretnej odpowiedzi zrobię konkurs kto pierwszy ten lepszy).Na pracę czekam do 6 stycznia .