Klucz do triala ^^

Cześć wszystkim,

Zauważyłem, że takich tematów sporo było więc może i mi się uda ;) Sprawa wygląda tak. Zastanawiam się na co wydać ciężko zarobione w korporacji hajsy, zdobyte w pocie czoła i okupione krwią osób które musiałem pod****ać żeby dostać 100 zł premii ^_^

Nie no a serio to postanowiłem zrobić sobie prezent i jestem rozdarty pomiędzy zakupieniem BDO, a WoW (Legion - resztę mam ;) ) I o ile po WoW'ie wiem czego się spodziewać to chciałbym przetestować BDO. Normalnie jakoś bym postawił w ciemno te czterdzieści parę złotych na podstawowy pack, ale jakoś ta fala hejtu sprawiła, że ciut się boję :)

Czy byłby ktoś tak miły i podrzuciłby jeden Guess Pass, żebym mógł przetestować BDO ? :)

#edit

Już nie aktualne :)

Falę hejtu sieją osoby które:

- Nie zagrały w grę, a swoją opinie opierają na opiniach ludzi którzy również nie zagrali w grę i to zatacza błędne koło.

- Ludzie którzy oczekiwali od gry iż dostaną wszystko jak na tacy bez wysiłku.

- Osoby które myślały, że wejdą porobią kilka bzdurnych misji i dostaną w ten sposób, lvl, gear, dojdą do end game'u

- Ludzi którzy zagrali w grę, chcieli ładnie wyglądać kupując strój, ale przejechali się na tym, że is to zdzierstwo bo jest drogi p2w, ale to według nich jest powód do narzekania do p2w.

Tak wygląda sytuacja. Nie mam quess pass żeby Ci go wręczyć, ale jeżeli nikt taki się nie znajdzie, a dalej będzie cię korcić do zagrania, to zacznij czytać opinię ludzi którzy w grę zagrali, a nie płaczu ludzi którzy oczekiwali drugiego wowa.

kurde podbity post z 7 listopada ale jakbyś chciał guest passa jeszcze to pw :P

Cześć wszystkim,

Zauważyłem, że takich tematów sporo było więc może i mi się uda ;) Sprawa wygląda tak. Zastanawiam się na co wydać ciężko zarobione w korporacji hajsy, zdobyte w pocie czoła i okupione krwią osób które musiałem pod****ać żeby dostać 100 zł premii ^_^

Nie no a serio to postanowiłem zrobić sobie prezent i jestem rozdarty pomiędzy zakupieniem BDO, a WoW (Legion - resztę mam ;) ) I o ile po WoW'ie wiem czego się spodziewać to chciałbym przetestować BDO. Normalnie jakoś bym postawił w ciemno te czterdzieści parę złotych na podstawowy pack, ale jakoś ta fala hejtu sprawiła, że ciut się boję :)

Czy byłby ktoś tak miły i podrzuciłby jeden Guess Pass, żebym mógł przetestować BDO ? :)

#edit

Już nie aktualne :)