Klucz Path of Exile za

1. Ilu murzynów jest potrzebnych do wycięcia lasu ?

Jeden wystarczy. Niech sam zapier*ala xD

2. Co to jest ? 3 gwoździe i 2 belki ?

Zestaw wypoczynkowy Jezus ^ ^

3. Hans zebrał na placu grupkę 15 żydów i mówi do nich tak.

-Każdy z was skoczy na główke z 15m wierzy do tego pustego basenu. Ten który przeżyje dostanie obywatelstwo niemieckie i zostanie uwolniony z obozu.

No dobra, żydzi ustawili się w kolejce do drabinki. Skacze pierwszy, nie przeżył. Skacze drugi, trzeci... dziewiąty dziesiąty to samo. Przyszła pora na jedenastego.

Skoczył i jakimś cudem przeżył. Wychodzi z basenu Hans mu gratuluje. Nagle z tłumu wybiega żona żyda i mówi.

-Kochanie, kochanie jesteśmy uratowani.

A ten na to

-Spier*laj żydówko.

Takie oto coś xD

PS: w kawale 2 nie chciałem urazić nikogo wierzącego.

Jeden i drugi dowcip jest obleśny...

Trochę seksistowskie ale co tam chyba nie ma tutaj feministek...

1. Kiedy kobieta wygląda jak słonecznik? Kiedy ma pełno nasienia w buzi.

2. Jak się nazywa tłuszcz wokół waginy? Kobieta.

3. Dlaczego kobiety maja strefy erogenne na kolanach? Po to by nie było im smutno gdy myją podłogę.

Jako iż dostałem się do BETY, rezygnuje z udziału w konkursie. Miłego czytania żartów!

Każdy powinien mieć swój ulubiony rodzaj kawałów, moim są żarty typu "przychodzi facet do baru" a to 3 które lubię najbardziej.

1.

Przychodzi facet do baru, zamawia piwo, ale nagle przypomina sobie, że musi wykonać pilny telefon.

Wie jednak, że jeśli podejdzie do telefonu, to ktoś mu to piwo wypije.

Pisze więc na karteczce:

"Jestem mistrzem świata w karate” i idzie dzwonić pewien, że jego piwa nikt nie ruszy.

Wraca, zastaje kufel pusty, a pod tym swoim napisem czyta:

"Dzięki za piwo! Jestem mistrzem świata w sprincie"

2.

Przychodzi facet do baru, zauważa kobietę. Podchodzi do niej i pyta:

- Hej, mała, zatańczysz?

- Nie. jestem lezbijką.

Facet stoi, nieco zdziwiony, po chwili pyta:

- a co to znaczy?

- Że marzę o seksie z kobietą rano, popołudniu, wieczorem . . .

- To ja też jestem lezbijką!

3.

Przychodzi niewidomy facet do baru, siada i mówi:

- Barmanie, opowiedzieć ci kawal o kobietach?

Na to barman mówi do faceta :

- Zanim pan opowie ten kawal, to ostrzegę pana: po pana prawej siedzi wysoka, napakowana brunetka, po pana lewej blondynka motocyklistka i a za panem stoi ruda posiadaczka czarnego pasu. Czy jest pan pewny że chce pan opowiedzieć nadal ten kawał?

Facet mówi:

- Nieeeee, nie chce mi się wyjaśniać go 3 razy.

1.

siedzi trzech typków i jeden mówi:

- k**wa nie mamy juz skuna a mam takie ciśnienie ,że ch*j

Drugi na to : Słyszałem ,że Heniek ma za***isty towar .

Poszli do Heńka , a Heniek na to zciąga spodnie i mówi:

-Zaciagnij sie z mojej d*py

Pierwszy ziom sie zaciaga i mówi : -za***isty towar i jaka moc

Drugi to samo .

Przyszła kolej na trzeciego , zaciaga sie mocno ,a ziomkowie pytają:

I co ? I co ?

k**wa , kometa . :D

2. Koń mówi do drugiego :

-Ty ale k**wa nuda

-Nooo

-Aż pójde sobie zwalić człowieka

3.Pewna starsza pani wchodzi do autobusu i pyta kierowcy: Chce pan orzeszka?

-Właściwie... Poproszę.

Sytuacja powtarza się przez kilka dni i w końcu kierowca pyta: Dlaczego pani sama nie je tych orzeszków?

-A bo już taka stara jestem, zębów nie mam...

-A skąd ma pani te orzeszki?

-Z toffefee! :D

Pani w szkole pyta:

- Dzieci, co odkrył Kopernik?

- Kopernik odkrył koper i sernik.

Do tego bonus w postaci zagadki:

Jak sie nazywa czlowiek ktory chce byc nozem?

JANUSZ

Dobre

Przychodzi chłopak do szkoły i mówi do swoich kolegów:

- Byłem u dziewczyny...

- I co, i co ??

- Waliłem caaaaaałą noc !!

- Łooo ! !!!

- ...i nikt nie otworzył...

Wpada grzybek w occie do żołądka, rozejrzał się, zobaczył wolne miejsce koło dwunastnicy, więc się położył i śpi. Za chwilę wpada ogóreczek, zobaczył wolne miejsce koło grzybka, więc też się położył i usnął. W chwilę potem śledzik w towarzystwie zimnych nóżek również wpadli, przytulili się do siebie i śpią. Po chwili z wielkim chlupotem wlewa się seta wódki, rozejrzała się

mętnym wzrokiem i pyta:

- Co jest!? Chłopaki? Tam na górze taka impreza, a wy się tu wylegujecie!? Wracamy!

Poszedl maly Jasio do cyrku i tak sie zlozylo, ze musial usiasc w pierwszym

rzedzie. Rozpoczal sie wystep i na arene wychodzi Klaun Szyderca. Podchodzi do

Jasia i pyta:

- Jak masz na imie?

- Jasiu.

- A wiec Jasiu, czy ty jestes glowa krowy?

- Nie.

- A czy ty jestes tulowiem krowy?

- Nie.

- A wiec Jasiu, ty jestes d*pa wolowa HAHAHA! (zasmial sie szyderczo Klaun

Szyderca).

Smutny Jasio wrocil do domu, opowiedzial wszystko tacie, na co ten mu mowi:

- Jasiu, jutro tez pojdziesz do cyrku.

- Ale jak to? Do cyrku? A Klaun Szyderca? Znowu bedzie sie smial.

- Nie martw sie Jasiu, tym razem pojdzie z toba Wujek Staszek Mistrz Cietej

Riposty.

No i tak sie stalo. Nastepnego dnia poszli Jas i Wujek Staszek Mistrz Cietej

Riposty do cyrku, usiedli w pierwszym rzedzie i czekaja na wystep Klauna

Szydercy. Wychodzi wiec Klaun Szyderca na arene i zaczyna swoj znany wystep.

Podchodzi do Jasia pyta:

- Jasiu, czy ty jestes glowa krowy?

Na co Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty:

- *******laj !

kawał zaczyna sie od 25 sec, nie ma sensu go pisac bo musi być opowiedziany w taki oto sposob : D

@UP

Hahaha xD

Sorka, za łamanie regulaminu.

1.

Wiecie co jest gorsze od rasizmu?

-Murzyni :D

2.

Przychodzi murzyn na studia wieczorowe i dostał nieobecność:D

3.

Co orbi murzyn na pasach??

-Pojawia się i znika:D

Wchodzi murzyn do kopalni, i znika.

Hmm nie zapowiada się na to, by ktoś jeszcze napisał, więc myślę, że mógłbyś już nas dłużej nie trzymać w niecierpliwości :P

Też tak sądze, bo troche ucichło :D

Zastanawiałem się pomiędzy WildChildem, a Zdzisiem, ale z racji tego, że dwa kawały z puli pierwszego znałem, toteż kluczyk wędruje do Zdzisia. Dzięki wszystkim za udział i za te parę perełek wśród dowcipów. Klucz już ślę, temat do zamknięcia.

Zgodnie z obietnicami deweloperów Path of Exile - Grinding Gear Games, osoby już posiadające klucze do bety będą co jakiś czas dostawać dodatkowe wejściówki dla przyjaciół/znajomych/znanych społeczności, itp. Tak się szczęśliwie złożyło, że ja dodatkowy klucz już dostałem, a chciałbym go w miarę sprawiedliwie komuś oddać - losowania w takich przypadkach są bez sensu, a i w maszynę losującą bawić mi się nie chce.

Zasady są proste, albowiem, by dostać klucz, trzeba... opowiedzieć dobry dowcip*. Mogą być suchary, żarty typu "przychodzi baba do lekarza...", "jak się nazywa...", itp. Panuje pełna dowolność. Ważne, by żarty były zwyczajnie dobre.

Każdy użytkownik może opublikować maksymalnie 3 dowcipy, ale muszą być one wpisane w jednym poście. Jeżeli napisaliście jeden żart, a po czasie przypomniały wam się kolejne, to edytujcie starego posta.

Czas na publikację jest nieograniczony - jeżeli pojawi się wystarczająco dużo kandydatów, to konkurs z biegu, bez zapowiedzi zakończę. Pośpiech jest więc raczej wskazany. @guru, jeżeli będziesz chciał, to możesz zareklamować konkurs gdzieś pod koniec jutrzejszej partii newsów. Wiem, że 1 klucz to cholernie mało, ale to służy rywalizacji, a to z kolei - poziomem dowcipów. Sam zresztą zdecydujesz.

GOOOOŁ!

*alternatywnie mogą być cycki - co najmniej miseczka C, z napisem "PlainLazy rzondzi i dzieli". Męskie się nie liczą!

warn_ico.png
Plain raczej ,kto lepszy skopiuje bo wątpię ,czy ktoś miałby ochotę pisać :) - crracked

#edit, zdaję sobie sprawę, ale wbrew pozorom nie tak łatwo znaleźć dobry, nawet na internecie. Jasne, na stronach typu kwejk jest zawsze kilka, ale te najczęściej znają wszyscy jak leci ;) btw. nie strasz warnem, d00d :<