Zgodnie z obietnicami deweloperów Path of Exile - Grinding Gear Games, osoby już posiadające klucze do bety będą co jakiś czas dostawać dodatkowe wejściówki dla przyjaciół/znajomych/znanych społeczności, itp. Tak się szczęśliwie złożyło, że ja dodatkowy klucz już dostałem, a chciałbym go w miarę sprawiedliwie komuś oddać - losowania w takich przypadkach są bez sensu, a i w maszynę losującą bawić mi się nie chce.
Zasady są proste, albowiem, by dostać klucz, trzeba... opowiedzieć dobry dowcip*. Mogą być suchary, żarty typu "przychodzi baba do lekarza...", "jak się nazywa...", itp. Panuje pełna dowolność. Ważne, by żarty były zwyczajnie dobre.
Każdy użytkownik może opublikować maksymalnie 3 dowcipy, ale muszą być one wpisane w jednym poście. Jeżeli napisaliście jeden żart, a po czasie przypomniały wam się kolejne, to edytujcie starego posta.
Czas na publikację jest nieograniczony - jeżeli pojawi się wystarczająco dużo kandydatów, to konkurs z biegu, bez zapowiedzi zakończę. Pośpiech jest więc raczej wskazany. @guru, jeżeli będziesz chciał, to możesz zareklamować konkurs gdzieś pod koniec jutrzejszej partii newsów. Wiem, że 1 klucz to cholernie mało, ale to służy rywalizacji, a to z kolei - poziomem dowcipów. Sam zresztą zdecydujesz.
GOOOOŁ!
*alternatywnie mogą być cycki - co najmniej miseczka C, z napisem "PlainLazy rzondzi i dzieli". Męskie się nie liczą!

#edit, zdaję sobie sprawę, ale wbrew pozorom nie tak łatwo znaleźć dobry, nawet na internecie. Jasne, na stronach typu kwejk jest zawsze kilka, ale te najczęściej znają wszyscy jak leci btw. nie strasz warnem, d00d :<