Klucz

Jeżeli ktoś miałby jakiś wolny guest Key to chętnie bym go wykorzystał żeby zobaczyć czy gierka pójdzie na moim pc przed premierą ;) z góry dziękuje proszę o kontakt PW .

... Nie mam pytan ... Najpierw prosisz o konto do gw2 teraz kluczyk WS ... A moze tak zamiast siedziec z d*pa idz na jeden dzien roznosic ulotki albo cos podobnego i kup sobie WS albo GW2 ... Sa tak "cholenie" drogie ze naprawde ...

Bardziej zależy mi na zobaczeniu czy gra uciągnie na moim sprzęcie :) Tylko tyle .

Skads znam ta bajke ... Moze zalozysz teraz taki temat do kazdej gry jaka istnieje ? Albo nie mam genialny pomysl dla ciebei zrob liste 100000000 gier ktore chcesz sprawdzic i zeby ludzie oddawali ci konta .... W koncu musisz wbic experta w cebulactwie

Skoro chcesz sprawdzić czy Ci ruszy,dlatego poprostu nie wkleisz specyfikacji i się nie spytasz czy ma szanse zadziałać ?

Nie dawno za dolara można było dostać taki kluczyk + kilkanaście innych. Za drogo. Na jesień WS przechodzi na model F2P. Trzeba czekać. Konta nikt nie odda bo wiadomo jak to jest w internetach, ciężko znajomemu coś pożyczyć w obawie żeby niczego nie popsuł, a co dopiero jakiemuś randomowi. Jedyna możliwość to sprawdzenie wymagań sprzętowych WS i porównaniu ich do własnego PC'a. Tyle w temacie.

Prosze o soczystego warna lub nawet bana dla tego pana. Bo w regulaminie jest zakaz żebrania, punkt 4.7 ;). A skoro panowie wyzej mowia ze to nie pierwsza taka sytuacja... To prosilbym o wyciagniecie konsekwencji ;)

Jeżeli ktoś miałby jakiś wolny guest Key to chętnie bym go wykorzystał żeby zobaczyć czy gierka pójdzie na moim pc przed premierą ;) z góry dziękuje proszę o kontakt PW .