Klucze do Dead Island Epidemic

Koniec konkursy. Teraz przejrzę wasze zgłoszenia i wybiorę szczęśliwców. Mod może zamknąć temat.

Mnie po prostu dodajcie na steamie i tam przekażę gifty - http://steamcommunity.com/id/zax454/

Już trzy osoby mnie dodały na steam i już wszystkie gifty rozdałem.

gra nie dziala na windows 8.1

Przyjmę klucz z wielką chęcia, bo koledzy mi sie pochorowali i wgle śnieg topnieje i wieje nudą w te ferie;/ a ilez mozna grać w tego CS'a. Chce sie rozluźnic i pomordować umarłych :D

Jeśli jeszcze ktoś ma kluczyk to bardzo proszę o oddanie go. Ferie się kończą, ja nie mam w co zagrać. Wszystkie te teraźniejsze MMO nie mają tego czegoś, a jestem wielkim fanem Survivali.

mogłbyś podesłac kod, powod mam taki, że pograłbym. po prostu

Chciałbym sprawdzić tą polską produkcje moba, btw. lubie ten gatunek i mam przegrane z 2-3 k godzin (masakra... ),ale w przeciągu blisko 5 lat, bo już tak mam, że moba mnie wciąga do granic możliwości i później kilka tygodni a nawet miesięcy przerwy, teraz mam przerwę już około 2,5 miesiąca i chętnie bym w to pograł.

Nie wiem jak wy ale ja nie wiem co to i chętnie sprawdziłbym z czym to się je z góry dzięki.

Nie wiem co napisac, więc napisze tyle, że wypróbował bym tą gre. Patrząc po gameplay'ach na Yotube, mógłbym się wciągnać, wiadomo mam teraz ferie, wiec troche zamulam, a taka gra urozmaiciłaby te nieco nudnawe dni.

KONKURS ZAKOŃCZONY!