Klucze do Dead Island Epidemic

KONKURS ZAKOŃCZONY!

Powinienem ja dostać ten klucz ponieważ jestem WIELKIM ale to WIELKIM fanem takich gier a nie za bardzo jestem przy kasie :D. A tak poza tym miałbym co robić do końca Ferji :). Dziękuje dobranoc.

Także chętnie bym przygarnął jeden gift :-)

Mam obecnie trochę wolnego(nie, nie ferie ^^) i chciałbym wykorzystać ten czas na mmorpg. Niestety LoadOut był niewypałem i obecnie pykam tylko sporadycznie w Quake Live.

Dzięki z góry.

Ja mogę dorzucić 4x swoje gifty. Nie są to klucze, ale gifty na platformę Steam.

Chce dostać tą gre, ponieważ fascynuje mnie tematyka MOBA,a w dodatku gra jest z Zombie. To są dwie moje ulubione rzeczy w grach <3

E-mail: Vitelim.Mateusz@gmail.com

Chciałbym tą gre , ponieważ chętnie pograłbym z moimi przyjaciółmi . ;)

Chciałby dostać klucz ponieważ bardzo lubię klimaty zombie, a aktualnie cierpię na brak jakichkolwiek gier :/

Ja z chęcią przygarnąłbym klucz dla brata bo jego jarają takie gry

Ja mogę dorzucić 4x swoje gifty. Nie są to klucze, ale gifty na platformę Steam.

Jeżeli byłbyś tak miły to chętnie przygarnę jeden. Konto Steam firebit888.

Ja chce dostać ta grę, ponieważ lubię grac w gry moba, na chwile obecna gram w lola (silver 2 na euwest) próbowałem swoich sil także w docie, ale niestety jest to dla mnie za trudna gra, może będzie kiedyś druga próba.

Chciałbym zagrać w ta grę bo czytałem o niej wiele (kiedy wyjdzie, ile będzie kosztować itp.) i moi koledzy w to graja także, fajnie by było dostać ;p

Bo siedzę jak zombi przed kompem i nie mam w co grac xd

Nedezerak podaj proszę link do profilu Steam - np. http://steamcommunity.com/id/xxxx

Chętnie przygarnę 1 kluczyk (bądź gifta Steamowego) albowiem siedzę w domu do końca lutego i nie mam za bardzo w co grać, a lubię gry tego typu. ;)

Nedezerak podaj proszę link do profilu Steam - np. http://steamcommunity.com/id/xxxx

http://steamcommunity.com/profiles/76561198041390341

Przyjmę kluczyk! Od lat.. gram w gry MOBA.. nie zamierzam przestać.. Grałem w wiele tytułów, brałem udział w wielu CB MOBA. Więc chciałbym aby taka gierka jak ta znalazła się i miałbym szansę w nią zagrać. :)

Dlaczego ja? Bo, po primo - lubię gry MOBA. Po secundo, lubię Dead Island i często sobie ciupię dla relaksu. Po tertio, chcę zobaczyć jak to wygląda i z czym to się je oraz jak bardzo nawiązuje do serii. Pozdrawiam!

Przygarnąłbym kluczyk ponieważ uwielbiam zabijać zombiaki i poznawać ich nowe rodzaje,a Dead Island Epidemic byłoby nowym urozmaiceniem.:)

Chętnie przyjmę kluczyk bo Proszę . D:

Dla studenta nadszedł ciężki okres w roku akademickim. Z chęcią przygarnąłbym klucz gdyż po wielu godzinach ciężkiej walki z wiedzą do pozostania zombie naprawdę niewiele mi brakuje. A jak wiadomo, w kupie (zombie) siła! :)

Dla mnie to by było coś nowego. Wszędzie totalna masakra :) nie wiadomo co się dzieje a tu "bahhh" i zombie a ja strzelam gdzie popadnie :D , walcze i walcze i co raz to lepiej mi wychodzi :) W końcu bym zagrał w jakąś ciekawą grę :D Więc jak chcielibyście dać mi gifta to nie odmówię :)