Troszkę wtopa ze względu na chorobę i... awarię pamięci RAM (rano jadę po nowe kości, bo praca na 8GB to masochizm). Dużo mniej streamów w tym tygodniu, niedokończony bot (więc jutro od rana trzeba się tym zająć) i zero rozdanych kluczy.
Dlatego jutro...
W niedzielę od 18:00 próbujemy zabić A12S (etap pomiędzy treningowymi raidami, a dążeniem do cleara).
Budżet na jutro:
- 5 gier indy steam (co godzinę rozdam jeden kluczyk)
- 2 klucze WoW (na koniec streama 22:30)
- 1 klucz FF14 (na koniec streama 22:30)
W przypadku killa zaczyna się drunk stream (lolz) i podwojenie budżetu nagród
Jeśli liczba widzów przekroczy 250 (a co - ostatnio było 200, więc trzeba stawiać sobie cele) to do puli dołączą kolejne klucze.
To o czym należy pamiętać to to, iż aby móc wziąć udział w zabawie to konto na twitchu, być followersem mojego kanału i:
- w przypadku chęci walki o klucze steam (wartości 5-10$ sztuka) wydać komendę !kluczsteam
- w przypadku chęci walki o klucze WoW Battle Chest wydać komendę !kluczwow
- w przypadku chęci walki o klucze Final Fantasy XIV wydać komendę !kluczff
Zapraszam jednak wyłącznie osoby pełnoletnie, gdyż na pewno nie będzie grzecznie, kulturalnie i spokojnie. W trakcie raidów noszą nas emocje, mamy dość specyficzne poczucie humoru i raczej nie należymy do grzecznych, spokojnych kolesi, którzy trzymają język na wodzy. Miejcie też na uwadze to, że w trakcie raidu nie prowadzę interakcji z widzami. Nie ma takiej możliwości. W tym czasie osoby z mojej gildii starają się odpowiadać na pytania dotyczące gry, raidów, samej gildii, a przy okazji pilnować porządku (także pospolite trole mogą sobie odpuścić - nie robię streamów w celach zarobkowych więc nie zależy mi na bezwartościowych darmozjadach, którzy w życiu nauczyli się jedynie wyzywać i wkurzać - bany lecą bez wahania).