Klucze do Ghost Recon Online

Powinny jeszcze być --> http://www.computera...a-key-giveaway/

Miłej zabawy z proxy żeby zarejestrować klucz... Ja się bawiłem i mi się nie udało. Powodzenia. (ja miałem klucz z mmohut)

Mam klucz, ale jak go zarejestrować ?

EDIT:

Już wiem.

moze innym sie przyda

A ja zrobiłem to przez fierfoxa i działa i już mogę grac a gierka naprawdę fajna

BTW Jeśli komuś sposób z poradnika nie działa to pisać chętnie pomogę

Potwierdzam, działa poradnik podany przez Tuneelth.

(ja miałem klucz z mmohut)

Tam są klucze do wersji US :P

Ja próbowałem z tego, paru innych i z oficjalnego forum żaden nie działał ;/ help me

Niby klucze są na stronie ale coś zdobyć nie mogę.

Ale co sie dzieje?? najlepiej to odezwij sie na gg to ci pomogę

Pewnie po wprowadzeniu key'a nadal macie "You are in beta quque"?, ja gram juz od dawna, ale wytłumaczę wam coś.

W becie uczestniczą tylko: Francja,Niemcy,UK, i być może Ameryka.

Pytanie dlaczego ja gram?, bo nastąpiła jedna z wielu pomyłek i dostałem klucz na mojego angielskiego maila.

Po wprowadzeniu nic się nie działo, napisałem do pomocy technicznej a oni że Polska nie ma dostępu do bety, to ja sprytny chłopak wpisałem w google: "free proxy list" i znalazłem listę proxy z Niemiec i przez niego wszedłem na stronkę i pobrałem klienta ;).

Czyli zrobiłeś to co jest na filmiku tylko że pewnie dłużej ci to zajeło :P

btw. gra ma ogromne wymagania na moim sprzęcie prawie wszystkie nowe gry na maxa działają ładnie a ta gra i smite mają jakieś problemy i się w emo bawią na minimum...

Tylko ze ja to zrobilem przed powstaniem filmiku i byc moze bylem pierwszym Polakiem w tej grze ;P

napisze ktos do mnie na gg albo wytlumaczy ja juz aktywowalem klucz ale pobrac nie moge... wyskakuje mi ze nie moze polaczyc sie z serverem

i czego uzywacie do proxy?

Proxy jest tylko potrzebne żeby zarejestrować klucz i pobrać Launcher po tym wyłączasz proxy jeżeli to był jakiś program i po prosty odpalasz Launcher żeby ściągnąć grę, spróbuj uruchomić jako administrator jeżeli normalnie nie działa

Powinny jeszcze być --> http://www.computera...a-key-giveaway/