Klucze do gier do oddania

Witam mam do oddania kilka gier w postaci kluczy:

- Panzer General Online

- Infinite Crisis + klucz na walutę w grze

- Saira klucz Steam

- Zombie Shooter klucz Steam

- Alien Shooter klucz Steam

- Hammerfight klucz Steam

Piszcie proszę, jaką grę chcecie otrzymać i dlaczego wam ją oddać. Klucze wyślę w prywatnych wiadomościach.

Pozdrawiam

Poprosilbym do Hammerfight <3 bo lubie :D

0_0 Panzer General Online bym prosił :D

Zombie Shooter lub Alien Shooter :) Obie z tych gier grałem u kolegi za młodu. Gry po prostu rewelacyjne, miło się spędza przy nich czas. Po prostu Lubię To! xD

Jeżeli można, prosiłbym o kluczyk do Infinite Crisis bowiem chciałbym wypróbować ową mobę.

Alien Shooter klucz Steam - jezeli jeszcze jest to prosze.

Pw powysyłane z kluczami został klucz jeszcze do gry Saira na Steam.

Prosiłbym o Saire dlaczego? ponieważ nie ma w co grać, a gra wygląda na dobrego indyka !

Alien shooter nie wyslales

AdiNpl dostał alien shooter i zombie shooter, mam nadzieję, że jemu się przyda. Klucz do Saira wysłany.

Infinite Crisis + klucz na walutę w grze prosiłbym :) Co tu się rozpisywać.. poprostu spoko gierka w która lubię pyknąć :)

Dzięki za klucz do Panzera, Lubie To!

Jeżeli możesz to proszę Ciebie o kluczyk do alien shoter dlaczego ? Była to moja pierwsza gierka jaką dostałem na komputer i grałem w nią bardzo długo, jest to dla mnie klasyk, więc byłbym wdzięczny za kluczyk :)

Można usunąć posta *

Już te podane klucze rozdałem, ale myślę, że jak coś będę mieć to co jakiś czas tutaj wrzucę.

Witam mam do oddania kilka gier w postaci kluczy:

- Panzer General Online

- Infinite Crisis + klucz na walutę w grze

- Saira klucz Steam

- Zombie Shooter klucz Steam

- Alien Shooter klucz Steam

- Hammerfight klucz Steam

Piszcie proszę, jaką grę chcecie otrzymać i dlaczego wam ją oddać. Klucze wyślę w prywatnych wiadomościach.

Pozdrawiam