posiadam kilkanascie sztuk key'ow, po wiecej informacji prosze zglaszac sie na gg 43935353.
pozdrawiam.
posiadam kilkanascie sztuk key'ow, po wiecej informacji prosze zglaszac sie na gg 43935353.
pozdrawiam.
Dobra sciema, podales nieswoje gadu, zeby komus zrobic dowcip hmm, nieladnie.
Jesli sie myle, to wyslij mi keya na pw.
nie musisz wierzyc, napisz na gg a sie przekonasz
Dobra sciema, podales nieswoje gadu, zeby komus zrobic dowcip hmm, nieladnie.Jesli sie myle, to wyslij mi keya na pw.
+1
Gdzie napisalem, ze oddam za darmo? :> Oj sfrustrowane dzieci...
A kto ci powiedzial łopato, ze masz za darmo oddac? ,,I,,
Zadowolony? To teraz dawaj kluczyk.
A kto ci powiedzial łopato, ze masz za darmo oddac? ,,I,, Zadowolony? To teraz dawaj kluczyk.
Ale kid ^^ sam nie umiesz znaleźć gimbusie?^^
Fantasya napisał dokładnie:
po wiecej informacji prosze zglaszac sie na gg 43935353.
Wychodzi więc na to, że chce, by spełnić jakiś warunek w zamian otrzymania klucza.
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase. I pomyśleć że ja oddałem ludziom za darmo prawie 30 kluczy do Aiona na bete, kiedy na allegro były po 10zł no ale nie ma co winić kolegi każdy ma swój pomysł na biznes.
pokaz mi gdzie ja sprzedaje i gdzie za 2,50 znajdziesz frustracja pelna geba. raport za obraze.
Użytkownik dostaje perma za multi acc, to ta sama osoba, która w tym temacie szuka klucza, tylko jako kobieta. Żałosne. http://mmorpg.org.pl/forum/topic/34548-ogromna-prosba-o-kluczyk-%3Bp/page__p__224150#entry224150
pozdrawiam.