http://www.gry-online.pl/promocje.asp?ID=17 o 18 bedzie rozdane pierwsze 500 kluczy. Ja moge tez czekac ale nie mam po co bo tu w szpitalu na tym lapku moge se pograc w bierki ;/
Klucze Do Medal Of Honor
Wiadomo ile będzie warzyła instalka?
Czemu nie miało by być wiadome skoro beta jest od 20 czerwca mózgu...
Ja teraz wchodzę i pisze, że wszystkie klucze rozdane i żebym spróbował jutro .
Ja mam już klucz od CDA.A instalka waży 735 mb.
Ja teraz wchodzę i pisze, że wszystkie klucze rozdane i żebym spróbował jutro .
gamezilla także rozdaje klucze
Jak co mogę ofiarować jeden,bo i tak mam kompa saper only
PM me od 30 postów.
UPDATE Klucz oddany
napisałem na gamezillii, może się uda Jak mi się nie spodoba to oddam!
Ja czekam na fulla. Ponoc beta jest slaba na maxa... nie chce sie tylko zrazic do tej gry... wiec poczekam na wersje gold .
Muszę powiedzieć - beta to tylko MultiPlayer, aczkolwiek po przerzuceniu się z CS'a (i CoJ'a 2) na MoH jest super! Może gdybym grał w BF:BC2 czy jakiegoś CoD'a nowego przedtem to tak fajnie by nie było, aczkolwiek z postawy gracza cs'a - polecam!
Beta jak beta, pełno bugów, od cholery graczy. Taki mix BC2 i MW2, z tym, że DICE jest odpowiedzialne jest także za multi w BC2 więc jego czuć więcej. Najbardziej mnie drażni minimalna zniszczalność otoczenia, mimo że multi jedzie na silniku Frostbite (jak się mylę to mnie mnie poprawcie), co mnie jako gracza BC2 naprawdę odpycha. Ogółem dużo osób ma problemy z grą. To się wyłącza co jakiś czas pod WinXP, to się masakrycznie tnie na wszystkich detalach, ja mam te szczęście, że działa mi dobrze i mogę grać.
Ciekawa sprawa dotyczy także granatów itd. Jeżeli nie trafisz prosto pod nogi przeciwnika to go nawet nie draśniesz, co jest dla mnie trochę chore, bo jednak materiały wybuchowe powinny mieć większe pole rażenia.
Beta jak beta, pełno bugów, od cholery graczy. Taki mix BC2 i MW2, z tym, że DICE jest odpowiedzialne jest także za multi w BC2 więc jego czuć więcej. Najbardziej mnie drażni minimalna zniszczalność otoczenia, mimo że multi jedzie na silniku Frostbite (jak się mylę to mnie mnie poprawcie), co mnie jako gracza BC2 naprawdę odpycha. Ogółem dużo osób ma problemy z grą. To się wyłącza co jakiś czas pod WinXP, to się masakrycznie tnie na wszystkich detalach, ja mam te szczęście, że działa mi dobrze i mogę grać. Ciekawa sprawa dotyczy także granatów itd. Jeżeli nie trafisz prosto pod nogi przeciwnika to go nawet nie draśniesz, co jest dla mnie trochę chore, bo jednak materiały wybuchowe powinny mieć większe pole rażenia.
Niszczenie otoczenia = wieksze problemy dla procesora bo potrzeba wiecej mochy obliczeniowej. A to znaczy ze osobnicy z slabszymi maszynami tego nie kupia. A EA na to sobie pozwolic nie moze.
Grasz w BC2 RMK? Swoja droga ile osob z forum w to gra? Moze jakies spotkanie na jakims servie?
Sila razenia materialow wybuchowych nie jest dopracowana jeszcze... Narazie jest po to by byla. w BC2 tez kulala... teraz jest lepiej Sam bym pogral
... ale na tym smiesznym notebooku w szpitalu moge se posmigac max w CS'a :)0
No tak, gram w bc2. No mam nadzieje, że te materiały wybuchowe to tylko beta bo to jest na razie straszne.
No tak, gram w bc2. No mam nadzieje, że te materiały wybuchowe to tylko beta bo to jest na razie straszne.
Zapodaj nickiem z gry.
No z materiałami wybuchowymi to kicha jest, walne z RPG w grupkę wrogów, to wystarczy że odskoczą i tyle.Z granatami jeszcze gorzej.O wywalaniach do windowsa w czasie strzelania nie wspomnę.
Zamawiamy pre order na gram.pl i się cieszymy z gry
http://www.gry-online.pl/promocje.asp?ID=17 o 18 bedzie rozdane pierwsze 500 kluczy. Ja moge tez czekac ale nie mam po co bo tu w szpitalu na tym lapku moge se pograc w bierki ;/