Klucze do The Mighty Quest for Epic Loot, jeśli komuś spodobał się ten "humorystyczny" hack'n'slash

Wiem, że w ubiegłtym tygodniu mieliśmy tzw. Open House Event, który pozwalał wejść i przetestować The Mighty Quest for Epic Loot, ale tylko przez cztery dni. No właśnie, cztery…Dzisiejszy klucz (o ile go zgarniecie) da wam szansę pogrania w tego hack’n&...

Wyświetl pełny artykuł

Od taka sobie kolorowa napierdzielanka, która szału nie zrobi. Jak tylko zaczęli wyrzucać screeny do siecie, to od razu przypomniało mi się inne mmo tego typu: 3D, równie kolorowe ale bez aspektów humorystycznych, do gry zbierałeś całe party poprzez tworzenie pokoju i łączenie się innych graczy. W tytule chyba też było coś z Dungeon, ale nie jestem tego pewny, a także gra byłą porównywana albo zapowiadana jako inne wydanie Diablo 2... No cóż, tamta gra nie przetrwała widocznie skoro o niej nie słychać, ta też nie ma szans na większy 'fejm'.

Wiem, że w ubiegłtym tygodniu mieliśmy tzw. Open House Event, który pozwalał wejść i przetestować The Mighty Quest for Epic Loot, ale tylko przez cztery dni. No właśnie, cztery…Dzisiejszy klucz (o ile go zgarniecie) da wam szansę pogrania w tego hack’n&...

Wyświetl pełny artykuł