Wiem, że w ubiegłtym tygodniu mieliśmy tzw. Open House Event, który pozwalał wejść i przetestować The Mighty Quest for Epic Loot, ale tylko przez cztery dni. No właśnie, cztery…Dzisiejszy klucz (o ile go zgarniecie) da wam szansę pogrania w tego hack’n&...
Klucze do The Mighty Quest for Epic Loot, jeśli komuś spodobał się ten "humorystyczny" hack'n'slash
Od taka sobie kolorowa napierdzielanka, która szału nie zrobi. Jak tylko zaczęli wyrzucać screeny do siecie, to od razu przypomniało mi się inne mmo tego typu: 3D, równie kolorowe ale bez aspektów humorystycznych, do gry zbierałeś całe party poprzez tworzenie pokoju i łączenie się innych graczy. W tytule chyba też było coś z Dungeon, ale nie jestem tego pewny, a także gra byłą porównywana albo zapowiadana jako inne wydanie Diablo 2... No cóż, tamta gra nie przetrwała widocznie skoro o niej nie słychać, ta też nie ma szans na większy 'fejm'.
Wiem, że w ubiegłtym tygodniu mieliśmy tzw. Open House Event, który pozwalał wejść i przetestować The Mighty Quest for Epic Loot, ale tylko przez cztery dni. No właśnie, cztery…Dzisiejszy klucz (o ile go zgarniecie) da wam szansę pogrania w tego hack’n&...