Klucze do Wild Star za darmo! ;)

Klucz 1: 6S7Y-FJJP-B6FR-ZEYB-ZHMV Klucz 2: 6WNH-HU5E-XL6Z-DV9S-9U7F Miłej gry! ;) (jeśli wykorzystasz klucz napisz proszę o tym aby inni użytkownicy nie musieli sprawdzać czy jest on wykorzystany)

.

Klucz 6S7Y-FJJP-B6FR-ZEYB-ZHMV taken. Thx : )

klucz 6WNH-HU5E-XL6Z-DV9S-9U7F wzięty, Dzięki wielkie mistrzu :)

ehh,aż mi się gorąco zrobiło ;p niestety się spoznilem, szkoda, codziennie wypatruje newsa na mmorpg.org i sprawdzam skrzynkę pocztową w nadziei że wysłali już zaproszenia do bety, coż, pozostaje nadal czekać. Tym którzy załapali się na te 2 kluczyki serdecznie gratuluje :)

eh jeśli ktoś by miał klucz zbędny proszę o PM bardzo mi zależy na sprawdzeniu tej gry

Ja również bym prosił o kluczyk aczkolwiek wiem że są małe szanse :) chciałbym po prostu sprawdzić jak gra chodzi na moim blaszaku bo komputer zbliżony do wymagań minimalnych, nie chcę wydać w ciemno 200 zl by potem stwierdzić że mam pokaz slajdów

eh jeśli ktoś by miał klucz zbędny proszę o PM bardzo mi zależy na sprawdzeniu tej gry

Beta jest od testowania :), wolałbym, żeby klucz dostali ludzie, którym zależy na pomocy, ludzie, którzy rzeczywiście będą testować różne aspekty gry i zgłaszać problemy, ewentualnie wysyłać jakiś feedback, żeby gra była usprawniania. Ogólnie jakiegoś cisnienia na Wildstar nie mam, ale posucha jaka będzie w przyszłym roku wśród MMO pewnie spowoduje, że sięgnę po ten tytuł :) i wolałbym, żeby gierka była w miarę zjadliwa :)

Z tego co czytałem Carbine planuje open betę przed startem gry, więc wszyscy będą mieli szansę sprawdzić tytuł.

Chyba i tak grać nie można ;p trzeba niestety czekać na CBT

Cóż, ja z niecierpliwością czekam aż wpuszczą bydło na serwery. Będzie się działo :D

Ja tam się nimi nie przejmuje, jedynie pisanie na ogólnym w naszym języku jest dość denerwujące, co do serwera, chyba im padł aczkolwiek nie jestem pewien :)...myślałem że całkowicie wyłączyli serwery do czasu CBT

Serwer po prostu nie został jeszcze włączony. Mam nadzieję, że do rana będzie już up.

I co działa?

Tak, serwer UP, niestety, dwurdzeniowy procesor 3.0, 8 gb RAM i Geforce GTS 450 to przy Wildstar straszny szrot, albo zmienię kompa, albo nie pogram w WS. Praktycznie nie da się grać, w pocżatkowej lokacji pokaz slajdów, jakieś chwilowe 30 sekundowe zwiechy gry a co będzie jak wyjdę z pomieszczenia na otwarty teren, nie wspominając o PVP. Szkoda, liczyłem że na low będzie śmigać płynnie tym bardziej że GW 2 chodzi mi prawie na High bardzo płynnie, jedynie na wvw i eventy zmieniam na medium.

Spoko, to beta, pewnie jak wielu ludzi będzie miało problemy to coś z tym zrobią, podejrzewam, że to jakiś bug, bo wymagania sprzętowe są mniej więcej na poziomie Twojego sprzętu.

Wyszedłem z gry bo był pokaz slajdów, wbiłem ponownie i o dziwo na low bardzo płynnie gra chodziła, być może mój komp jakoś zamulił, jeśli chodzi o grę to dla mnie na pewno na plus wolne levelowanie, robię Q i po godzinie gry mam dopiero 3 level

Coś tam devowie gadali, że chcą aby wbicie max lvla sprawnym graczom zajęło 3 miechy, w co wątpię, tak długo to może casual będzie levelował, ale hardkor to pewnie w 2 tygodnie lub mniej dobije max poziom :D

Klucz 1: 6S7Y-FJJP-B6FR-ZEYB-ZHMV Klucz 2: 6WNH-HU5E-XL6Z-DV9S-9U7F Miłej gry! ;) (jeśli wykorzystasz klucz napisz proszę o tym aby inni użytkownicy nie musieli sprawdzać czy jest on wykorzystany)

.