Klucz 1: 6S7Y-FJJP-B6FR-ZEYB-ZHMV Klucz 2: 6WNH-HU5E-XL6Z-DV9S-9U7F Miłej gry! (jeśli wykorzystasz klucz napisz proszę o tym aby inni użytkownicy nie musieli sprawdzać czy jest on wykorzystany)
.
Klucz 1: 6S7Y-FJJP-B6FR-ZEYB-ZHMV Klucz 2: 6WNH-HU5E-XL6Z-DV9S-9U7F Miłej gry! (jeśli wykorzystasz klucz napisz proszę o tym aby inni użytkownicy nie musieli sprawdzać czy jest on wykorzystany)
.
Klucz 6S7Y-FJJP-B6FR-ZEYB-ZHMV taken. Thx : )
klucz 6WNH-HU5E-XL6Z-DV9S-9U7F wzięty, Dzięki wielkie mistrzu
ehh,aż mi się gorąco zrobiło ;p niestety się spoznilem, szkoda, codziennie wypatruje newsa na mmorpg.org i sprawdzam skrzynkę pocztową w nadziei że wysłali już zaproszenia do bety, coż, pozostaje nadal czekać. Tym którzy załapali się na te 2 kluczyki serdecznie gratuluje
eh jeśli ktoś by miał klucz zbędny proszę o PM bardzo mi zależy na sprawdzeniu tej gry
Ja również bym prosił o kluczyk aczkolwiek wiem że są małe szanse chciałbym po prostu sprawdzić jak gra chodzi na moim blaszaku bo komputer zbliżony do wymagań minimalnych, nie chcę wydać w ciemno 200 zl by potem stwierdzić że mam pokaz slajdów
eh jeśli ktoś by miał klucz zbędny proszę o PM bardzo mi zależy na sprawdzeniu tej gry
Beta jest od testowania , wolałbym, żeby klucz dostali ludzie, którym zależy na pomocy, ludzie, którzy rzeczywiście będą testować różne aspekty gry i zgłaszać problemy, ewentualnie wysyłać jakiś feedback, żeby gra była usprawniania. Ogólnie jakiegoś cisnienia na Wildstar nie mam, ale posucha jaka będzie w przyszłym roku wśród MMO pewnie spowoduje, że sięgnę po ten tytuł
i wolałbym, żeby gierka była w miarę zjadliwa
Z tego co czytałem Carbine planuje open betę przed startem gry, więc wszyscy będą mieli szansę sprawdzić tytuł.
Chyba i tak grać nie można ;p trzeba niestety czekać na CBT
Cóż, ja z niecierpliwością czekam aż wpuszczą bydło na serwery. Będzie się działo
Ja tam się nimi nie przejmuje, jedynie pisanie na ogólnym w naszym języku jest dość denerwujące, co do serwera, chyba im padł aczkolwiek nie jestem pewien ...myślałem że całkowicie wyłączyli serwery do czasu CBT
Serwer po prostu nie został jeszcze włączony. Mam nadzieję, że do rana będzie już up.
I co działa?
Tak, serwer UP, niestety, dwurdzeniowy procesor 3.0, 8 gb RAM i Geforce GTS 450 to przy Wildstar straszny szrot, albo zmienię kompa, albo nie pogram w WS. Praktycznie nie da się grać, w pocżatkowej lokacji pokaz slajdów, jakieś chwilowe 30 sekundowe zwiechy gry a co będzie jak wyjdę z pomieszczenia na otwarty teren, nie wspominając o PVP. Szkoda, liczyłem że na low będzie śmigać płynnie tym bardziej że GW 2 chodzi mi prawie na High bardzo płynnie, jedynie na wvw i eventy zmieniam na medium.
Spoko, to beta, pewnie jak wielu ludzi będzie miało problemy to coś z tym zrobią, podejrzewam, że to jakiś bug, bo wymagania sprzętowe są mniej więcej na poziomie Twojego sprzętu.
Wyszedłem z gry bo był pokaz slajdów, wbiłem ponownie i o dziwo na low bardzo płynnie gra chodziła, być może mój komp jakoś zamulił, jeśli chodzi o grę to dla mnie na pewno na plus wolne levelowanie, robię Q i po godzinie gry mam dopiero 3 level
Coś tam devowie gadali, że chcą aby wbicie max lvla sprawnym graczom zajęło 3 miechy, w co wątpię, tak długo to może casual będzie levelował, ale hardkor to pewnie w 2 tygodnie lub mniej dobije max poziom
.