Kluczyk 7 dniowy

Cześć

Była by jakaś dobra duszyczka która nie wykorzystała jeszcze Guest Passa po zakupie ? Chciałbym przetestować grę,jak będzie chodzić u mnie na komputerze oraz jak się wczuje w tą grę,jak ona mi podejdzie.Po zakupie oddam swoje 2 kluczyki (Mam zamiar kupić Explorer Packa)

Jeśli ktoś ma prosiłbym o wysłanie w wiadomości :)

Witam. Mam podobną prośbę co kolega wyżej. Chciałbym przetestować Tą grę ponieważ po wielu latach spędzonych nad Lineage 2 classic pragnę odświeżyć swoje emocje grając w coś nowego ale z korzeniami mojej ulubionej gry. Mam obawy czy będzie mi ta gra chodzić płynnie i czy spełni moje oczekiwania dlatego jeśli ktoś ma na zbyciu jakiś kluczyk to proszę o jeden. Jeśli wszystko pójdzie dobrze to oddam klucz zaraz po zakupie.

Dziękuje z góry.

Witam. Mam prośbę taką jak kolega wyżej. Chciałbym przetestować Black Desert przed zakupem bo nie wiem czy mój stary komputerek pociągnie tą giereczke a chciałbym w nią zagrać więc uprzejmie proszę jak ma ktoś do oddania kluczyk to proszę o jeden.

Z góry Dzięki wielkie :D

Witam,ta sama prozba,bo bardzo bym pogral,ale obawiam sie,ze moj laptop tego nie pociagnie,jesli jeszcze ktos ma guest pass na oddanie,bylbym bardzo wdzieczny.

Kto pierwszy ten lepszy :D B950-DE57-EA0D-4417-A0AA

jak kolega wyżej napisał '' Kto pierwszy ten lepszy'' wiec łapcie :D

• Code 1 : 23A3-18A7-05B9-42F5-80DE
  • Code 2 : 10F5-2E72-F9CD-4C2D-9BD4

Jakby ktoś posiadał jeden kluczyk to z chęcią bym przygarnął :D

Też byłbym bardzo wdzięczny jeżeli jakaś dobra duszyczka podrzuciłaby kluczyk 7 dniowy. Nie wiem czy mój sprzęt to uciągnie oraz czy warto kupić. Pozdrawiam. :D

Witam, jak w temacie,bardzo zależy mi ma kodzie 7 dniowym, z góry dziękuję dla dobrej duszyczki :) Jak coś to priv :) Miłego dnia :)

Może mi ktoś wysłać kodzik na pw bo nie zawsze dam rade przegladać co kilka godzin forum.

Z góry Bardzo Bardzo Dziekuje!!

9838-2FBB-B818-46DF-8409

Miłego testowania.

Edit: DELATE

:(

Proszę podeślijcie na PW

Witam, jeśli ktoś miałby 1 guest pass na zbyciu to podeślijscie proszę na PW. Ciekawi mnie ta gra, ale przed zakupem wolałbym sobie ją przetestować jak tam z płynnością no i czy w ogóle mi podejdzie ;) z góry dzięki dla dobrego człowieka ;)

Takze bym prosił kluczyk z góry serdecznie dziekuję. Proszę o PW

Również:)

To samo, również prosiłbym o kluczyk, również wstawię swój po zakupie. :)

Cześć

Była by jakaś dobra duszyczka która nie wykorzystała jeszcze Guest Passa po zakupie ? Chciałbym przetestować grę,jak będzie chodzić u mnie na komputerze oraz jak się wczuje w tą grę,jak ona mi podejdzie.Po zakupie oddam swoje 2 kluczyki (Mam zamiar kupić Explorer Packa)

Jeśli ktoś ma prosiłbym o wysłanie w wiadomości :)