Witam co prawda ostatnio głośno o tej grze ale niemniej jednak chciałbym sprawdzić czy warto dać szanse tej grze tym bardziej że nie mam ostatnio w co grać . Ma może ktoś jakiś 7 dniowy trial key ?
Kluczyk na sprawdzenie
Nie wiem czy jeszcze działa ale to już sobie sprawdzisz wysłałem ci na PW.
Podpinan się też bym poprosił i key na 7dni
Pytasz czy warto.
Spróbować nie zaszkodzi, ale biorąc pod uwagę co się teraz dzieje, tzn. sami gracze dosłownie plują na tą grę np. robiąc jakieś akcje minusowania trailerów...
Nie żeby nie mieli powodu, bo mają, ale przez to, że chcą uderzyć w twórców poprzez grę, cierpi sama gra.
Podsumowując: jest to najgorszy moment na spróbowanie tej gry i wyrobienie sobie o niej obiektywnej opinii.
Nie wiem czy jeszcze działa ale to już sobie sprawdzisz wysłałem ci na PW.
Dzieki twojej uprzejmości mogę przetestować gierke wielkie dzięki !
Pytasz czy warto.Spróbować nie zaszkodzi, ale biorąc pod uwagę co się teraz dzieje, tzn. sami gracze dosłownie plują na tą grę np. robiąc jakieś akcje minusowania trailerów... Nie żeby nie mieli powodu, bo mają, ale przez to, że chcą uderzyć w twórców poprzez grę, cierpi sama gra. Podsumowując: jest to najgorszy moment na spróbowanie tej gry i wyrobienie sobie o niej obiektywnej opinii.
a co do tego no cóż dla mnie spoko jeśli grindem nie będe musiał wydawać złotówek na skiny pety itp które są w cenie gry
jedynie co mnie wkurza to premka bo takie cos powinno działać jedynie na wersji f2p a nie b2p ale no cóż zabieram sie do nocnego grania jeszcze raz dzięki za kluczyk i myślę że temat można zamknąć
Moja opinia będzie mało "wartościowa", ale ludzi w BDO jest nadal sporo... Tak naprawdę te tak głośne "p2w" uderzyło w ludzi grających 24h na dobę.... Możliwość kupna value packa i kostiumów za silvery w grze? Ekstra ! Nie muszę się martwić już o to, że muszę wydać kasę na stroje itp... Fakt, nie powinno tego być, ale już to dodali i trudno. Ktoś w innym temacie pisał, że nie planują na starcie IS, ale nie wykluczają jego istnienie Czy gra warta spróbowania...? Jako, że grałem w Cabala od końca ep1 do nie pamiętam już której wersji, to jestem mega zadowolony na starcie
Grind mi nie przeszkadza, grafika jest na bardzo wysokim poziomie, detale też
"Oczojebność skilli" to coś co mi się podobało z Cabala, więc tutaj też mi pasuje
Wiele możliwości craftu,gatheringu, trading... konwersacje z npc... Liczę, że wciągnie mnie pewnie na dłużej
Poza tym, jeśli chodzi o pvp to jak ktoś chciał być w czołówce to miał 2 wyjścia - grać od startu i "no-life'ować" lub później grać cały czas. Sami gracze co zostali oraz na reddit mówią, że może 5-10% ludzi z Hardcore odeszło, ale nic poza tym.... Ceny przedmiotów oraz tygodniowy limit to zbalansował
P.S
Nie, nie bronie tej gry. Po prostu to moja opinia na temat "p2w" w BDO zebrana przed kupnem Jeśli znajomy nie będzie chciał przetestować gry to będę miał 1 klucz na oddanie jc
Witam co prawda ostatnio głośno o tej grze ale niemniej jednak chciałbym sprawdzić czy warto dać szanse tej grze tym bardziej że nie mam ostatnio w co grać . Ma może ktoś jakiś 7 dniowy trial key ?